ΟΠΑΠ Game Time: Οι συνταγές του Σταύρου Βαρθαλίτη για τα ντέρμπι του Σαββατοκύριακου

Με πλούσια αθλητική δράση σε Premier League και La Liga ξεκινά την νέα σεζόν η εβδομαδιαία αθλητική εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time η οποία φιλοξενεί τον απολαυστικό Σταύρο Βαρθαλίτη.

Ο γνωστός σεφ, μιλάει για την αγαπημένη του ομάδα Τσέλσι η οποία θα αναμετρηθεί το Σάββατο, στις 19:30, με τη Λίβερπουλ και εξηγεί τι περιμένει από το μεγάλο ντέρμπι.

Αναφέρεται επίσης στο άλλο ματς που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 14:30 το Σάββατο.

Στην Ισπανία θα αναμετρηθούν την Κυριακή, στις 23:00, η πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης με την κάτοχο του Europa League Βιγιαρεάλ. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης χαρακτηρίζει φαβορί την Ατλέτικο Μαδρίτης καθώς, όπως λέει, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε αποτελεί μία …συνταγή που πάντα πετυχαίνει.

Δείτε το βίντεο:

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα