Η Παραολυμπιονίκης Κέλλυ Λουφάκη μας προσκαλεί στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Συμμετοχές – ρεκόρ στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του ΣΕΓΑΣ με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ

Ένα πολύ δυνατό μήνυμα στέλνει, ενόψει του επερχόμενου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, η Παραολυμπιονίκης Κέλλυ Λουφάκη. Η κορυφαία Ελληνίδα ξιφομάχος σε αμαξίδιο, η οποία έχει διανύσει την απόσταση από τον Μαραθώνα μέχρι το Παναθηναϊκό Στάδιο, παρομοιάζει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με τον μαραθώνιο της ζωής, που διανύουν οι άνθρωποι από την αφετηρία ως τον τερματισμό.

Όπως λέει χαρακτηριστικά, κάθε άνθρωπος είναι ικανός να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στη ζωή του και στο τέλος της διαδρομής να βγει νικητής. Εφέτος, στις 11 και 12 Νοεμβρίου, περισσότεροι από 60.000 δρομείς από 140 χώρες θα βρεθούν στην αφετηρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου, σε όλες τις διαδρομές, για να κυνηγήσουν τη δική τους προσωπική νίκη.

Στο πλευρό τους θα βρίσκεται για 13η χρονιά, ο ΟΠΑΠ, ο οποίος επιφυλάσσει πολλές δράσεις και εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες, προκειμένου να κάνει την εμπειρία τους αξέχαστη.

Δείτε παρακάτω πώς περιγράφει η Κέλλυ Λουφάκη τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα