«Μαλλιοτραβιούνται» τώρα οι χήρες του Μπιν Λάντεν

Η εμπειρία έχει διδάξει ότι η τυχαία συνάντηση της νόμιμης συζύγου του ανδρός με την ερωμένη του παραδοσιακά προκαλεί πολυεπίπεδο όλεθρο. Τι γίνεται όμως όταν οι νόμιμες σύζυγοι είναι τρεις, δεν υπάρχει ερωμένη και ο άνδρας της ιστορίας είναι ο δολοφονηθείς ηγέτης της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν;

Το… «μαλλιοτράβηγμα» των χηρών του διαβόητου τρομοκράτη, που κρατούνται από τις πακιστανικές αρχές, αποτελεί πια καθημερινό φαινόμενο καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Australian», οι τρεις κυρίες δεν διστάζουν να καταφέρονται η μία εναντίον της άλλης ακόμη κι ενώπιον των ανακριτών τους! «Είναι πραγματικά πολύ σκληρές» ανέφερε χαρακτηριστικά αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι «οι δύο μεγαλύτερες σε ηλικία, που κατάγονται από τη Σαουδική Αραβία, πιστεύουν ότι η νεότερη, από την Υεμένη, οδήγησε τους Αμερικανούς στον άντρα τους».

Παρ’ όλα αυτά, την τελευταία πενταετία, στο τεράστιο κρησφύγετο του Μπιν Λάντεν στην πόλη Αμποταμπάντ, οι τρεις σύζυγοι έμεναν κάτω από την ίδια στέγη. Οι δύο μεγαλύτερες διαβίωναν στον δεύτερο όροφο, ενώ η νεότερη στο… ρετιρέ, με τον σύζυγό τους να μοιράζει αναλόγως τον χρόνο του, κάνοντας μια ζωή που έμοιαζε με την ισλαμική εκδοχή των διάσημων «Νοικοκυρών σε απόγνωση»! «Είναι αναμενόμενο» σχολίασε ο ίδιος Πακιστανός αξιωματούχος εξηγώντας ότι «όταν έχεις δύο μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες να μην τους αρέσει όταν μπαίνει στη ζωή τους μια τρίτη, πολύ νεότερη,».

Την ίδια στιγμή οι χήρες του Μπιν Λάντεν «μαλλιοτραβιούνται» και για το ποια προσπάθησε να τον προστατέψει από τις σφαίρες των Αμερικανών στην έπαυλη της Αμποταμπάντ. Η νεαρή δηλώνει ότι ήταν αυτή που, στην προσπάθειά της να τον σώσει, δέχτηκε μια σφαίρα στο πόδι, ενώ οι δυο μεγαλύτερες υποστηρίζουν ακριβώς το αντίθετο.

Σύμφωνα πάντως με τον Πακιστανό υπουργό Εσωτερικών Ρεχμάν Μαλίκ, «το ανέκδοτο που κυκλοφορεί τελευταία στο Πακιστάν λέει ότι ο ίδιος ο Μπιν Λάντεν κάλεσε τη CIA στο σπίτι του, γιατί δεν άντεχε πια να μένει στο ίδιο σπίτι με τόσες γυναίκες και παιδιά»!

Γιώργο Τραπεζιώτη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα