Το παζλ των μεταγραφικών σενάριων

Αλλος με τη βάρκα των μεταγραφών; Η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει και όπως πάντα οι ιστορίες… μεταγραφών έχουν ήδη αρχίσει να λέγονται και να γράφονται. Πρόκειται για σενάρια με δόσεις φαντασίας ή έχουν και λίγη αλήθεια; Οπως και να έχει, κάθε τέτοια εποχή πολλά ακούγονται. Ειδικά φέτος που το τηλεοπτικό τοπίο δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο. Η πρώτη που επιχειρεί να ρίξει φως στο… τούνελ των μεταγραφών είναι η Αγγελική Νικολούλη. Τρία κανάλια σφάζονται στην ποδιά της αφού, όπως λένε πληροφορημένες πηγές, πήγε, είδε και απήλθε τόσο από τον Alpha όσο και από τα Mega και Star. Βλέπετε, η Μις Μαρπλ έχει το δικό της σταθερό κοινό που την ακολουθεί σε κάθε επαγγελματική της μετακίνηση και τα κανάλια το ξέρουν καλά αυτό. Η ίδια έχει δηλώσει ότι… πηγαίνει να πιει καφέ με φίλους και την απόφασή της θα την πάρει τον Ιούνιο οπότε και λήγει επισήμως το συμβόλαιό της με το Alter. Δεύτερο μεταγραφικό σενάριο είναι εκείνο που θέλει την Αννίτα Πάνια στον Alpha. Το κανάλι της Κάντζας είχε διεκδικήσει και πέρυσι την παρουσιάστρια αλλά χωρίς επιτυχία. Φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά αφού έχει μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη. Η κουμπαριά της με τη Ρούλα Κορομηλά ενισχύει τις φήμες ότι ανηφορίζει στο κανάλι τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Βέβαια, σε αυτήν τη μεταγραφή, εάν και εφόσον συζητηθεί, δεν ξέρουμε τι λόγο έχει ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με το ζεύγος Καρβέλα. Ωστόσο, τα τελευταία νέα θέλουν κι εκείνον να έχει δεχτεί πρόταση για να κάνει το «αντιδελτίο» -τη νέα του τηλεοπτική δουλειά- στον ΑΝΤ1, αφού το συμβόλαιό του με τον Alpha λήγει τον Ιούνιο. Οι Γερμανοί, βέβαια, θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τον κρατήσουν, γνωρίζοντας καλά ότι ο Λάκης αποτελεί σταθερή αξία.

Οι Καραμεροχαριτάτοι, μετά τον φουρτουνιασμένο χειμώνα και τη φθίνουσα πορεία της εκπομπής τους, δεν θα παραμείνουν, τουλάχιστον ως κεντρικοί παρουσιαστές, στην πρωινή ζώνη του σταθμού. Πολλοί έκαναν λόγο για μεταγραφή τους στο Star, αφού το δημοσιογραφικό δίδυμο διατηρεί άριστες σχέσεις με τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Σταμάτη Μαλέλη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να παραμείνουν στον ΑΝΤ1, όπου θα ενταχθούν στην τετράωρη εκπομπή που θα αναλάβει ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο Γιώργος Αυτιάς λέγεται ότι έχει ήδη συζητήσει κι εκείνος με τον Alpha. Ομως το κανάλι ανακοίνωσε ότι η εκπομπή «Πάνω στην ώρα» θα συνεχίσει και του χρόνου, οπότε δεν φαίνεται να μένει χώρος στην πρωινή ζώνη για τον δημοσιογράφο, εκτός κι αν υπάρξει κάποιο νέο πλαίσιο συνεργασίας. Η Ράνια Θρασκιά, με τη σειρά της, διατυμπανίζει ότι από Σεπτέμβρη θα λάβει την τελική απόφαση για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα χωρίς να ανακοινώνει πού και πώς, ενώ ο Γιώργος Τράγκας λέγεται ότι θα κατηφορίσει στο κανάλι του Φαλήρου, τον Σκάι. Μία ακόμη μεταγραφή που ακούγεται αλλά πρόκειται για… ενδοκαναλική είναι αυτή του Χρήστου Φερεντίνου, αφού οι υπεύθυνοι θέλουν να τον μεταφέρουν στην πρωινή ζώνη. Ο μόνος σίγουρος που θα μετακινηθεί από τον ΑΝΤ1 στον Alpha, πάντως, είναι ο πρωταγωνιστής της τουρκικής σειράς «Ασημένια φεγγάρια» Κιβάντς Τατλιτούγ, ο οποίος είναι το βασικό πρόσωπο της νέας τουρκικής σειράς που θα ξεκινήσει να προβάλλει ο Alpha τον Ιούνιο με προσωρινό τίτλο «Η Μενεξέ και ο Χαλίλ».

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα