Μια επίσκεψη διαφορετική από τις άλλες πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ο οποίος βρέθηκε στις κερκίδες του κλειστού γηπέδου Παπάγου και παρακολούθησε τον αγώνα μπάσκετ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με αντίπαλο την ομάδα της εταιρίας Coca Cola – 3Ε.
Το ματς διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Αθηνών «Νίκος Γκάλης». Ο κ. Ιερώνυμος εξέπληξε ευχάριστα τους παίκτες και των δύο ομάδων, μόλις τον είδαν μεταξύ των υπόλοιπων φιλάθλων να χειροκροτεί και να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την εξέλιξη του ματς.
Στο ημίχρονο οι παίκτες ανέβηκαν στις κερκίδες, ζήτησαν την ευχή του Αρχιεπισκόπου, κάθισαν για λίγο μαζί του και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες. Στο τέλος του αγώνα, ο κ. Ιερώνυμος συνεχάρη τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα για τον ζήλο που επέδειξαν στα δύο ημίχρονα και γενικότερα για την αγάπη τους για τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα.
Να σημειωθεί ότι ο αγώνας έληξε με νικήτρια την ομάδα της Coca Cola, με σκορ 63-35, αν και στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα οι παίκτες της Αρχιεπισκοπής είχαν μπει στο γήπεδο πιο δυναμικά! Τα μέλη της ομάδας μπάσκετ ανήκουν στο δυναμικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και στον ελεύθερο χρόνο τους αγωνίζονται φορώντας τη φανέλα της.



