Αγνοείται αστυνομικός που έφυγε με το όπλο του

Εξαφανίστηκε από την Καισαριανή

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 38χρονου αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη (φωτό), ο οποίος αγνοείται από τις 25 Απριλίου, όταν έφυγε από το σπίτι του, στην Καισαριανή. Παρά τις έρευνες σε στεριά και θάλασσα, ακόμη και από αέρος, στην Αττική και ως το Αγιο Ορος, δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος του και η αγωνία της οικογένειάς του χτυπάει «κόκκινο».

Ο αστυνομικός δεν πήρε μαζί του κλειδιά και ταυτότητα, αλλά μόνο το υπηρεσιακό όπλο του, γεγονός που οι συγγενείς και οι συνάδελφοί του δεν θεωρούν τυχαίο. Τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί αφορούν τόσο το ενδεχόμενο να ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του όσο και την πιθανότητα να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας από πρόσωπα που κινούνται στον υπόκοσμο και ίσως ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες έκαναν έρευνες με ελικόπτερο αλλά και με σκύλους της ΕΜΑΚ σε διάφορα σημεία του Υμηττού, όπου ο 38χρονος αγνοούμενος συνήθιζε να τρέχει και να γυμνάζεται, χωρίς αποτέλεσμα.
Μάλιστα, μετά τη μαρτυρία ενός οδηγού ταξί, που υποστήριξε ότι το επίμαχο βράδυ της εξαφάνισης πήρε κούρσα έναν νεαρό που έμοιαζε με τον 38χρονο αστυνομικό και τον μετέφερε στην περιοχή γνωστού ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης, έγιναν έρευνες ακόμη και με δύτες σε μεγάλο μήκος στον βυθό της θαλάσσιας περιοχής, που απέβησαν άκαρπες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα