Τραγωδία «πάγωσε» το Χαμόγελο

Για δευτερόλεπτα δεν πρόλαβαν τρίχρονο, που έπεσε σε φρεάτιο και έχασε τη ζωή του 

Στα μαύρα έντυσε την οικογένεια του Χαμόγελου του Παιδιού ο άδικος θάνατος ενός τρίχρονου αγοριού, που φιλοξενούνταν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Αρχαία Κόρινθο. Χτες το πρωί, το αγγελούδι ξέφυγε από την προσοχή των συνοδών και έπεσε μέσα σε δεξαμενή λυμάτων, βάθους τεσσάρων μέτρων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες για την εκκένωση της δεξαμενής. Το άτυχο αγοράκι ήταν ένα από τα 38 παιδιά της συγκεκριμένης δομής, όπου βρίσκουν καταφύγιο κακοποιημένα παιδιά ή όσα προέρχονται από ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον.

Ολα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο μικρός έπαιζε με τα άλλα παιδιά στην τραπεζαρία και κάποια στιγμή άρχισε να τρέχει προς το φρεάτιο. Οι υπεύθυνοι έτρεξαν πίσω του για να τον προλάβουν, όμως δεν τα κατάφεραν. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, οι οποίοι ανέσυραν το αγόρι χωρίς τις αισθήσεις του.

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έκαναν οι γιατροί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πέντε ατόμων, της υπεύθυνης της δομής, των δύο γυναικών συνοδών και των δύο ανδρών που πραγματοποιούσαν τις εργασίες στο σημείο.

«Ο Νίκος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εκκένωσης φρεατίου και διενεργούνται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Ολοι εμείς στην οικογένεια του Χαμόγελου είμαστε συντετριμμένοι» ανέφερε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο facebook, ο σύλλογος. «Είναι σαν να χάνω δεύτερη φορά τον γιο μου» δήλωσε συγκλονισμένος ο πρόεδρος του Χαμόγελου, Κώστας Γιαννόπουλος. Οπως είπε η διοικήτρια του Νοσοκομείου Κορίνθου Δήμητρα Καλομοίρη, «έγινε προσπάθεια αναζωογόνησης, η οποία δυστυχώς δεν απέδωσε. Το παιδάκι έχει κρατηθεί για ιατροδικαστική εξέταση και αναμένονται τα πορίσματα του ιατροδικαστή σε σχέση με τον χρόνο θανάτου και σε σχέση με την αιτία του θανάτου».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα