Κρήτη: Τη σκότωσε γιατί τον είχε απορρίψει

Τελειωμό δεν έχει ο εφιάλτης με τα απανωτά περιστατικά γυναικοκτονιών στη χώρα μας. Τελευταίο θύμα είναι η 47χρονη αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας Σταυρούλα Συραγοπούλου-Χατζηλαμπή, η οποία δέχθηκε πισώπλατα πυροβολισμούς προχθές το απόγευμα, μέσα στο κατάστημά της στο Πάνορμο Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, από έναν 49χρονο, ο οποίος φέρεται ότι είχε «τυφλωθεί» από αρρωστημένο πάθος επειδή τον είχε απορρίψει!

Ολα άρχισαν όταν ο δράστης κάλεσε την άτυχη μητέρα δύο παιδιών να βγει από το fish spa της, το οποίο λειτουργούσε δίπλα στην ταβέρνα του. Ανυποψίαστη η 47χρονη Σταυρούλα κατευθύνθηκε στην είσοδο της επιχείρησής της, για να δει τι ήθελε να της πει. Τότε ο 49χρονος την πυροβόλησε με την καραμπίνα που κρατούσε, τραυματίζοντάς τη στη μασχάλη! Τρέμοντας από φόβο η 47χρονη γύρισε την πλάτη της και έτρεξε να κρυφτεί στο κατάστημά της για να γλιτώσει.

Ωστόσο, ο 49χρονος την ακολούθησε και την «αποτελείωσε» με δεύτερο πυροβολισμό, ο οποίος την έπληξε στους πνεύμονες και στον σπλήνα! Ακολούθησαν σκηνές πανικού, αφού εκείνη τη στιγμή βρισκόταν μέσα στο fish spa ένα ζευγάρι τουριστών από την Αυστρία. Μάλιστα, ο άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από τα σκάγια του 49χρονου που εξοστρακίστηκαν.

Ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε ξεψυχήσει, ενώ ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 49χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε τελικά μέσα στο ποιμνιοστάσιο της οικογένειάς του στο Πάνορμο. Το πρόσωπό του είχε παραμορφωθεί από τα σκάγια που είχε δεχθεί στη γνάθο, καθώς είχε επιχειρήσει νωρίτερα να βάλει τέλος στη ζωή του με την καραμπίνα! Ο 49χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο. Η Σταυρούλα Συραγοπούλου καταγόταν από τις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου, όμως κατοικούσε μαζί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά τους στο Ρουμελί, χωρίς να έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν να πει κάτι κακό γι΄ αυτήν.
Οσοι την είχαν γνωρίσει έχουν να πουν μονάχα καλά λόγια για την αυτοδημιούργητη επιχειρηματία που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Ο 49χρονος, με καταγωγή από τα Ζωνιανά, είναι επίσης παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν άντεξε ότι η 47χρονη τον απέρριψε ερωτικά και αποφάσισε να τη σκοτώσει, στερώντας από τα δύο παιδιά της τη μητέρα τους! Μόλις έγινε γνωστή η δολοφονία της 47χρονης, συγγενείς της εισέβαλαν εξαγριωμένοι στην ταβέρνα του δράστη και αναποδογύρισαν καρέκλες, τραπέζια και ό,τι άλλο βρήκαν μπροστά τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα