Πρώτη σε τηλεθέαση η παρέλαση για τα 200 χρόνια από το 1821

Τι είδαν οι τηλεθεατές από τον Σεπτέμβριο του 2020 μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2021; Το ετήσιο βιβλίο της Nielsen (ΤV YearBook 2020-2021) έφτασε, όπως κάθε χρόνο, και στα γραφεία της «δημοκρατίας» και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το τηλεοπτικό κοινό δεν «χορταίνει» μόνο με άρτο και θέαμα! Το πρόγραμμα που είχε την υψηλότερη τηλεθέαση ήταν η στρατιωτική παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 στις 25 Μαρτίου στην Αθήνα! Οι τηλεθεατές τίμησαν τους ήρωες του 1821 που θυσίασαν τη ζωή τους για την ελευθερία μας και αποτίναξαν τον τουρκικό ζυγό, και καμάρωσαν τα νιάτα της πατρίδας που παρέλασαν! Ετσι, η παρέλαση από την ΕΡΤ1 σημείωσε την υψηλότερη τηλεθέαση, «χτυπώντας» 57,2% μέσο όρο! Μάλιστα, ήταν και η υψηλότερη τηλεθέαση για την κρατική τηλεόραση που σημειώθηκε όλη την προηγούμενη σεζόν!

Κατά τα άλλα, η «Βίβλος» της Nielsen δείχνει ότι οι τηλεθεατές είχαν για συντροφιά από τον καναπέ τους τον Στέφανο Τσιτσιπά, όταν εκείνος αγωνιζόταν στο Grand Slam, τις Αννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή στην ιστορική τους συνύπαρξη στο «Just the 2 of us» στο Open, τον Τριαντάφυλλο όταν έψαχνε για καρύδες στο «Survivor», τα μαγειρέματα στο «MasterChef», αλλά και τα αστέρια της Ιταλίας και της Αγγλίας στον τελικό του Euro στο Γουέμπλεϊ! Αναφορικά με τα κανάλια λοιπόν, στον Alpha τρίβουν τα χέρια τους με το 27,5% στο σύνολο που έκανε στις 31 Δεκεμβρίου το εορταστικό επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ενώ στον ΑΝΤ1 χαμογελάνε από ικανοποίηση με το 57,2% που χτύπησε στις 11 Ιουλίου ο τελικός του Euro ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία! Με ελάχιστους τηλεθεατές διαφορά ακολούθησε το επεισόδιο της σειράς «Αγριες μέλισσες», με 39,4%, που μεταδόθηκε στις 21 Ιανουαρίου του 2021 και έφερε τα πάνω κάτω στο Διαφάνι με τόσους σκοτωμούς.

Ο πιο δυνατός παίκτης του Οpen στον αγώνα της τηλεθέασης αναδείχτηκαν το «Just the 2 of us» και ο Νίκος Κοκλώνης, με τη μουσική σύμπραξη Βίσση – Βανδή που μεταδόθηκε στις 26 Δεκεμβρίου του 2020 να σημειώνει 22,7%. Στον Σκάι μάλλον θα ζητάνε κι άλλες… καρύδες με το επεισόδιο του «Survivor» που προβλήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2021, μια και σημείωσε 38% μέσο όρο, ενώ στο Star την πιο υψηλή τηλεθέαση, όπως ήταν φυσικό, έκανε το επεισόδιο του «MasterChef» που μεταδόθηκε στις 23 Ιανουαρίου, με 35,5%!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα