Ο Μενέντεζ στην Αθήνα με ξεναγό τον Τσούνη

Την Ελλάδα επέλεξε για τις καλοκαιρινές διακοπές του ο γερουσιαστής των Ηνωμένων Πολιτειών Μπομπ Μενέντεζ, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας με την εκλεκτή της καρδιάς του, την αρμενικής καταγωγής σύζυγό του Ναντίν Αρσλανιάν.

Το ζευγάρι έκανε βόλτα στην Αρχαία Αγορά και την Πλάκα, ενώ γευμάτισε με τον Αμερικανό πρέσβη Τζορτζ Τσούνη, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του ο ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στην Πλάκα. Στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του εστιατορίου στο Instagram διακρίνονται ο Αμερικανός γερουσιαστής, η σύζυγός του, ο πρέσβης των ΗΠΑ και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

O Αμερικανός πρέσβης κρατάει το κινητό του τηλέφωνο με την οθόνη προς την κατεύθυνση του φωτογραφικού φακού, με αποτέλεσμα να διακρίνονται συνομιλίες του στο κινητό του τηλέφωνο. Αν μη τι άλλο, θα έπρεπε ο Τζορτζ Τσούνης να είναι πιο προσεκτικός. Βέβαια κανείς δεν γνωρίζει με ποιον συνομιλούσε και αν το περιεχόμενο της συνομιλίας ήταν ιδιωτικό ή μη. Ωστόσο, επειδή ποτέ δεν ξέρεις, καλό θα είναι ο πρέσβης να φυλάει τα ρούχα του και να μην εμπιστεύεται τόσο τα social media…

Η επίσκεψη του γερουσιαστή Μενέντεζ, που έχει γίνει κόκκινο πανί για τη γείτονα για τις θέσεις του, και της συζύγου του, είναι μια ευκαιρία για το ζευγάρι να γνωρίσει καλύτερα τη χώρα και τον λαό της, αλλά και να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας. Τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ θα επισκεφθεί την Κύπρο, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς που θα διεξαχθεί το διάστημα 22-25 Αυγούστου στη Λευκωσία.

Κατά την προηγούμενη επίσκεψή του στην Ελλάδα, ο γερουσιαστής Μενέντεζ είχε παρασημοφορηθεί από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το Παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος της Τιμής για τη συνεισφορά του στην εμβάθυνση των σχέσεων Ελλάδας και ΗΠΑ, και την προώθηση της ειρήνης και της συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα