Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου!

Βοσκός είδε έναν άνδρα με κολάρο να περιφέρεται σε βουνό της Φωκίδας. Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ. καθώς και οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Μακρακώμης και Καρπενησίου

Διαστάσεις θρίλερ έχει πάρει η εξαφάνιση πατέρα και γιου, οι οποίοι το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης ξεκίνησαν από το Γενικό Νοσοκομείο της Λαμίας για την Αρτα και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη τους.

Πριν από μερικά 24ωρα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ένα μαύρο Peugeot που έπεσε σε χαράδρα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν νεκροί οι δύο αγνοούμενοι, ωστόσο σύντομα διαψεύστηκαν. Πριν από μερικές ώρες μία άλλη πληροφορία, που βασίζεται στη μαρτυρία ενός βοσκού, έφερε ανατροπή στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο βοσκός αναφέρθηκε σε έναν άνδρα που περιφέρεται στα βουνά, σε περιοχή της Φωκίδας, φορώντας κολάρο, ενώ φέρεται ότι επέβαινε μόνος του σε μαύρο αυτοκίνητο! Αυτό αποκλείει την περίπτωση τροχαίου, που εξέταζε η Αστυνομία και στρέφει αλλού τις έρευνές της. Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση πιθανολογούν πως το κολάρο θα μπορούσε πράγματι να είναι εκείνο που φορούσε ο 38χρονος, όταν έφυγε από τα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου διακομίσθηκε μετά το τροχαίο.

Τα τελευταία 24ωρα οι έρευνες εστιάζουν και στο κομμάτι από τη Σεργούλα και το Μαραθιά Φωκίδας, μέχρι τη Ναύπακτο λόγω του στίγματος του κινητού του 38χρονου. Εξακολουθούν πάντως να είναι σε ετοιμότητα και οι αστυνομικοί της Σπερχειάδας και του Καρπενησίου, καθώς και οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Μακρακώμης και Καρπενησίου, δεδομένου ότι υπήρχε το ενδεχόμενο οι δύο άνδρες να έχουν φύγει από τη συγκεκριμένη οδό, ώστε να φροντίσουν για το τουμπαρισμένο όχημα του 38χρονου.

Υπενθυμίζεται πως γύρω στις 2 τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης ο άνδρας βγήκε εκτός δρόμου με το αυτοκίνητό του, στην 1,7 χ/θ της ε.ο. Τυμφρηστού – Καρπενησίου. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου και από εκεί στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου υποβλήθηκε σε όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Διαπιστώθηκε πως είχε μόνο ένα ρωγμώδες κάταγμα και έτσι του δόθηκε εξιτήριο συνοδεία του 65χρονου πατέρα του, που έφτασε για αυτό τον λόγο από την Αρτα. Μάλιστα, φόρεσε κολάρο, ώστε να είναι προστατευμένος εν όψει και του ταξιδιού. Εκτοτε τα ίχνη των δύο ανδρών χάθηκαν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα