Εξέδιδαν 37χρονη έγκυο και την ξυλοφόρτωναν!

Απίστευτη υπόθεση μαστροπείας στην Κοζάνη. Αφρικανή κατήγγειλε στην Αστυνομία τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια ζευγαριού και πελάτη

Στα χέρια ενός αδίστακτου ζευγαριού που την εξέδιδε είχε πέσει μια 37χρονη εγκυμονούσα Αφρικανή στην Κοζάνη, η οποία υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από 70χρονο πελάτη… Η υπόθεση μαστροπείας αποκαλύφθηκε προχθές, όταν η κοπέλα έπεσε θύμα κακοποίησης από τον ηλικιωμένο πελάτη. Η 37χρονη, που είναι έγκυος, δεν άντεξε την κακομεταχείριση και πήγε στην Αστυνομία για να περιγράψει τον εφιάλτη της.

Εκμεταλλευόμενο τη δεινή οικονομική κατάστασή της και το παιδάκι της, ηλικίας 1,5 έτους, το οποίο μεγαλώνει μόνη της, το ζευγάρι των μαστροπών την εξέδιδε σε πελάτες από την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η 37χρονη έπαθε επιληπτική κρίση μέσα στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης και κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου νοσηλεύεται. Μάλιστα, μαζί της έχει και το παιδάκι της.

Καταγγελία

Μετά την καταγγελία της, ακολούθησαν η σύλληψη του ζευγαριού των μαστροπών αλλά και αυτή του αδίστακτου πελάτη. Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 70χρονο που την κακοποίησε και στο ζευγάρι, έναν 60χρονο και μια 44χρονη, που την εξέδιδε για να κερδίζει χρήματα. «H 44χρονη και ο 60χρονος, εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη θέση της 37χρονης, απέσπασαν τη συναίνεσή της στη γενετήσια εκμετάλλευσή της, έναντι χρηματικής αμοιβής» αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Ασφάλεια Κοζάνης για να διαπιστωθεί αν υπάρχει εμπλοκή στη μαστροπεία και άλλων ατόμων. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της 44χρονης στην Κοζάνη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Ο 60χρονος και η 44χρονη οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Κοζάνης με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπου, ενώ ο 70χρονος παραπέμφθηκε μετά τη μήνυση της 37χρονης εγκύου για σωματική βλάβη και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Εις βάρος της 44χρονης ασκήθηκε δίωξη και για κατοχή ναρκωτικών λόγω των δισκίων που βρέθηκαν στην κατοχή της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα