Λαθροπολιτική

Πέρα από εθνικά ορθό «Οχι στο Μνημόνιο», πρέπει να αναγνωριστεί στον Αντώνη Σαμαρά και η συνέπεια στην προσπάθεια να «σηκωθεί» ψηλά στην πολιτική ατζέντα το κρίσιμο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και η καταστροφική πολιτική που έχει ασκήσει το ΠΑΣΟΚ σ’ αυτόν τον τομέα – με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα.

Ο αρχηγός της Ν.Δ. δεν έχει πολιτευτεί με τις φτηνές, λαϊκίστικες και καιροσκοπικές φωνασκίες που χαρακτηρίζουν τον βασικό αρωγό της κυβέρνησης στην εφαρμογή του Μνημονίου, όπως είναι ο ΛΑΟΣ, που εξήγγειλε «δημοψηφίσματα, διαδηλώσεις και λαοσυνάξεις για τη λαθρομετανάστευση», τα οποία ξέχασε στον δρόμο της τρόικας.

Ο κ. Σαμαράς, από την πρώτη στιγμή που η κυβέρνηση Παπανδρέου, τον Φεβρουάριο του 2010, έφερε τον νόμο Ραγκούση στη Βουλή, αντιτάχθηκε αρθρώνοντας επιχειρήματα και αντιπροτείνοντας ρυθμίσεις που θα διασφάλιζαν τη μη μετατροπή του λαού μας σε πληθυσμό.

Επιπλέον, ο κ. Σαμαράς την Τετάρτη, όταν ο κ. Παπανδρέου τού υπέβαλε… τηλεφωνικά την παραίτησή του από την πρωθυπουργία, είχε θέσει ως απαράβατο όρο για τη «συναίνεση» την κατάργηση του λαθρονόμου Ραγκούση. Επίσης, χθες στη Βουλή, υπενθύμισε στον κ. Παπανδρέου το ολέθριο σφάλμα της υπερψήφισης αυτού του νόμου που δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε κάθε… περαστικό και ανέλυσε τους λόγους που επιβάλλουν την άμεση κατάργησή του.

Δυστυχώς, ο πρωθυπουργός και οι συναυτουργοί του θεωρούν τον εποικισμό της χώρας από εκατομμύρια λαθρομετανάστες ως ύψιστη προτεραιότητα της κυβέρνησης. Γι’ αυτό άλλωστε διορίστηκε υπουργός Εξωτερικών ο κ. Λαμπρινίδης, ο οποίος το 2006 είχε πει σε συνέντευξή του ότι «η μετανάστευση είναι απαραίτητη για να τροφοδοτήσει την Ευρώπη με δύναμη πολιτισμού και οικονομίας».

Το πρόγραμμα της κυβέρνησης είναι σαφές και εθνικά επιζήμιο. Λαθροπολιτική!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα