Οι παιδεραστές δεν έχουν κόμμα

Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που είχε διαδικτυακές συζητήσεις με τη 12χρονη από τον Κολωνό θύμισε σε αρκετά μεγαλοστελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάτι που είχαν επιλέξει να… λησμονήσουν: Το «χρώμα» των παιδεραστών είναι αυτό της άθλιας διαστροφής τους, όχι το κομματικό.

Δεν υπάρχουν παιδεραστικές παρατάξεις στην Ελλάδα. Παιδεραστές, διεστραμμένοι και εγκληματίες υπάρχουν παντού, σε όλα τα κόμματα, στους επαγγελματικούς κλάδους, στις κοινωνικές τάξεις. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι καταδικασμένη σε αποτυχία κάθε απόπειρα να γίνει κομματική εκμετάλλευση των βιασμών και της εκπόρνευσης ενός μικρού κοριτσιού από μια εγκληματική σπείρα ανθρωπόμορφων τεράτων.

Η «δημοκρατία» από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης της υπόθεσης της 12χρονης στον Κολωνό είχε πάρει σαφή θέση ενάντια στην προσπάθεια να «χρωματιστεί» κομματικά το έγκλημα. Σε εκείνη τη φάση γινόταν συνειδητή προσπάθεια από διάφορους κύκλους να συνδεθεί η παιδεραστία όχι μόνο με την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία, αλλά με το σύνολο των ιδεών και των αξιών που συνέχουν τα μέλη, τα στελέχη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους της παράταξης. Στο κύριο άρθρο της εφημερίδας μας της 11ης Οκτωβρίου γράφαμε τα ακόλουθα:

«Η ρυπαρή υπόθεση του 53χρονου παιδεραστή, βιαστή και προαγωγού χρησιμοποιείται από ορισμένους ως μοναδική ευκαιρία για να δαιμονοποιήσουν την Εκκλησία μας, το αίσθημα του πατριωτισμού και τον ρόλο της οικογένειας στην κοινωνία. […] Γίνεται απόπειρα να ενοχοποιηθεί το τρίπτυχο της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας. Προσπαθούν να ταυτίσουν το σκοτάδι που έκρυβε τόσα χρόνια η συνείδηση του 53χρονου εγκληματία (αλλά και των «πελατών» του) με τους βασικούς πυλώνες που κρατούν όρθια την ελληνική κοινωνία εδώ και πολλούς αιώνες. Κι όμως, το έγκλημα δεν έχει χρώμα, δεν έχει ιδεολογία.

Είναι ολοκληρωτικού τύπου η αντίληψη ότι ταυτίζονται τα ανομήματα οποιουδήποτε προσώπου με όσα ο ίδιος υποκρίνεται ότι υπηρετεί».

Τα παραπάνω ισχύουν στον ίδιο βαθμό και τώρα που οι διωκτικές Αρχές έχουν εντοπίσει εμπλοκή στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αλήθεια δεν είναι α λα καρτ. Ισχύει εξίσου για όλους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα