ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 25/01/2021

➥ Χθες δημοσιεύτηκε μία από τις πιο αστείες «μαϊμού» ειδήσεις του μήνα. Προέρχεται από την ιστοσελίδα tovatraxi.com, η οποία ειδικεύεται στα σατιρικά fake news. Τίτλος της είδησης είναι «Τραγούδια της Νατάσας Μποφίλιου θα χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ στις πορείες αντί για δακρυγόνα».

➥ Το άρθρο, μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής: «Την πρόθεσή του να προχωρήσει στη σταδιακή μείωση της χρήσης δακρυγόνων και την αντικατάστασή τους με τραγούδια της Νατάσας Μποφίλιου ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο του νέου σχεδίου για την αντιμετώπιση των διαδηλώσεων.

➥»Παρουσιάζοντας το νέο σχέδιο, ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε ότι τα ΜΑΤ σταδιακά θα εξοπλιστούν με τραγούδια της δημοφιλούς τραγουδίστριας, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η χρήση χημικών στις διαδηλώσεις, αλλά ταυτόχρονα να μη μειωθεί η αποτρεπτική τους ικανότητα».

➥ Βέβαια, πέρα από την πλάκα, ο «βομβαρδισμός» διαδηλωτών με τραγούδια της Μποφίλιου μπορεί να φέρει χειροπιαστά αποτελέσματα.

➥ Η αποκαρδίωση των διαδηλωτών λόγω της ακροάσεως των πένθιμων ασμάτων της κυρίας Μποφίλιου μπορεί να λειτουργήσει κατασταλτικά και να διαλυθεί ακόμα και η μαχητικότερη διαδήλωση.

➥ Οι ρέκτες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας μπορεί, ωστόσο, να βρίσκουν πιο διασκεδαστικές από τις μαϊμουδένιες ειδήσεις που ανεβάζει η ιστοσελίδα tovatraxi.com τις κατά καιρούς συγκρούσεις του Αντώνη Σαμαρά με την οικογένεια Μητσοτάκη.

➥ Αυτό το σκηνικό έχει επαναληφθεί τόσο πολλές φορές, ώστε καταντά κωμικό.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα