ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 01/02/2022

➤ Οι τελευταίες εξελίξεις συνοψίζονται στο εξής: δεν είναι αυτό που νομίζετε, αυτό που φαίνεται και αυτό που λέει η κοινή λογική, αλλά κάτι άλλο, αυτό που βολεύει το κόμμα. Ποιο κόμμα; Ενα είναι το κόμμα. Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων.

➤ Ο Γεραπετρίτης και ένα σωρό κυβερνητικοί και κομματικοί είχαν επαφές και νιτερέσα με τον Φουρθιώτη. Η υπόδικη τηλεπερσόνα κάθε τόσο το αποδεικνύει με δικά τους SMS, με παραλήπτη τον ίδιο, που φωτογραφίζει και δημοσιεύει.

➤ Η απάντηση της κυβέρνησης είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Οτι, τάχα, είχε νόμιμες απορίες και αιτήματα ο Μένιος Φουρθιώτης κι οι ίδιοι του απαντούσαν στα SMS, σε ένα καθαρά… υπηρεσιακό πλαίσιο.

➤ Και λένε τέτοιες μπούρδες νομίζοντας ότι γίνονται πιστευτοί, λες και αποτελεί παράδοση στην Ελλάδα να ανταλλάσσουν οι πολίτες SMS με υπουργούς για υπηρεσιακούς λόγους.

➤ Δεν είναι αυτό που νομίζουμε ότι γινόταν με τον Φουρθιώτη, αλλά κάτι άλλο, υπηρεσιακό, τυπικό, νόμιμο, συνηθισμένο, ηθικό και αδιάφορο, βρε παιδί μου!

➤ Μα και με τη χιονοθύελλα δεν έγινε αυτό που νομίζουμε. Δεν έγινε ρόμπα η κυβέρνηση και ρεζίλι των κατεψυγμένων λαχανικών η «μεταγραφή αεροδρομίου», ο Στυλιανίδης.

➤ Υπήρχαν αβλεψίες, αλλά φταίει το κράτος που δεν ήταν τέλειο για να το παραλάβει ο Κούλης και να το απογειώσει. Ασε που φταίνε και οι πολίτες που ψήφιζαν εδώ και δεκαετίες άχρηστους μέχρι να δουν το φως το αληθινό και να ψηφίσουν Κυριάκο για να τα κάνει όλα τέλεια, κάποτε…

➤ Ούτε με το ΚΚΕ συνέβη αυτό που νομίζουμε. Δεν ισχύουν όσα διαβάσαμε στα δικά τους έγγραφα που αποκαλύφθηκαν.

➤ Δεν ήταν μια δράκα κατσαπλιάδων, που υποχρέωναν Ελληνες να πολεμήσουν Ελληνες και έπαιρναν ντιρεκτίβες, όπλα και λεφτά από την ΕΣΣΔ για να κόψουν την Ελλάδα στη μέση και να την αιματοκυλίσουν.

➤ Ούτε επρόκειτο για βαρεμένους, που ακόμα και στα γκομενικά τους θέλανε να τους δώσει «γραμμή» το Μόσκοβο.

➤ Ηταν αγνοί ιδεολόγοι, λαϊκοί αγωνιστές, που πάλευαν για τον σοσιαλισμό και την παύση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

➤ Εδώ γελάμε…
π

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα