Παίρνει προμήθεια; Ο Άδωνις διαφημίζει αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα!

Επιμένει να προκαλεί ο Άδωνις Γεωργιάδης. Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες δεν έχουν να αγοράσουν ένα δώρο για τα παιδιά τους, αυτός φωτογραφίζεται έξω από κατάστημα, σαν δευτεράντζα διαφημιστής που προσδοκά να κερδίσει κι αυτός κάτι, να παραγγέλνει, όπως υπερηφανεύεται, «κάτι δύσκολο». Τι ήταν αυτό; Ένα κοστούμι γκρι μπλε.

Η πολιτική Αντουανέτα της κυβέρνησης δεν λογάριασε πάνω στον επικοινωνιακό της οίστρο ότι οι μέρες που περνάμε αξιώνουν σεβασμό σε όσους τα φέρνουν δύσκολα βόλτα, εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών (και αυτής) της κυβέρνησης, η οποία ετοιμάζεται να ρεβεγιονάρει, την ώρα που ο πολύς κόσμος πένεται και γυρνάει τις τσέπες του ανάποδα ψάχνοντας ψιλά για τις γιορτές! Ο ίδιος εξήγησε τη γελοία του επίδειξη γράφοντας: «Για να δω πώς λειτουργεί η “παράδοση εκτός (click away)” έκανα ο ίδιος τη διαδικασία και μάλιστα για να αγοράσω κάτι δύσκολο, ένα κοστούμι από το κατάστημα που ψωνίζω. Έκανα την παραγγελία μου, μου έστειλαν μήνυμα, πήγα στην ώρα μου, πλήρωσα με την κάρτα μου. Όλα απλά και εύκολα». Προφανώς για τον χορτάτο υπουργό Ανάπτυξης όλα είναι «απλά και εύκολα», όπως για όποιον διαθέτει κάρτα και είναι γεμάτη χρήμα.

Ο άνευ αρμοδιοτήτων υπουργός δεν παρέλειψε να σχολιάσει και μια ανάρτηση της Μιμής Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει έξω από μια στολισμένη βιτρίνα εμπορικού μαγαζιού χωρίς να φορά μάσκα. O κ. Γεωργιάδης αναπαρήγαγε τη συγκεκριμένη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter σημειώνοντας: «Αυτό είναι το πνεύμα που χρειαζόμαστε!» Φυσικά δεν σχολίασε την έλλειψη μάσκας. Το μόνο που δεν είπε είναι πού θα βρούμε τα λεφτά…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα