Ο εμμονικός Τσίπρας τα έβαλε ξανά με την Ορθοδοξία

Να μπλέξει την Εκκλησία στην οξύτατη πολιτική αντιπαράθεση που μαίνεται εδώ και μήνες για την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας επέλεξε ο εμμονικός Αλέξης Τσίπρας, μια επιλογή που διαχρονικά διχάζει τον λαό, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν συνδέει την πίστη με τη σκόπιμη πόλωση των κομμάτων.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα έβαλε ακόμη μία φορά με την Ορθοδοξία, πέφτοντας στην παγίδα της κυβέρνησης και κατηγορώντας την Ιεραρχία ότι αγνόησε τα μέτρα προστασίας έναντι του κορονοϊού, ενώ άσκησε και ευθεία κριτική στην κυβέρνηση της Ν.Δ. για την αντίδρασή της στον χθεσινό εορτασμό των Θεοφανίων. Ειδικότερα, με ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε πως η διαχείριση των περιοριστικών μέτρων που ανακοινώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελίσσεται σε «θέατρο του παραλόγου».

«Προχθές μας είπαν κλειστές οι εκκλησίες τα Φώτα, σε αντίθεση με Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά, υπό τον φόβο συνωστισμού και αύξησης των κρουσμάτων. Η Ιεραρχία διαφώνησε, αγνόησε τα μέτρα και σήμερα οι εκκλησίες άνοιξαν, όπως και τα Χριστούγεννα» ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διερωτώμενος μάλιστα «η κυβέρνηση όμως γιατί πανηγυρίζει ότι δεν έκανε βήμα πίσω;» και σχολιάζοντας πως «τελικά εκτός από τραγικοί αποδεικνύονται συνάμα και κωμικοί».

Αναρτήσεις κατά της Εκκλησίας και των πιστών έκαναν και αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που άνοιξαν μέτωπο με την Ορθοδοξία θέλοντας να πείσουν για την… αριστεροσύνη τους. Αδυνατούν να καταλάβουν ότι έτσι στοχοποιούν μέρος του ελληνικού λαού, αντί να εστιάσουν στις κυβερνητικές ευθύνες. Ακριβώς το ίδιο που κάνει το Μέγαρο Μαξίμου ρίχνοντας τις ευθύνες στον ελληνικό λαό (επικαλούμενο την ατομική ευθύνη) για να καλύψει την ανεπάρκεια και την ανικανότητα της κυβέρνησης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα