Αστείες προσπάθειες να απαξιώσουν το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας»

Το χθεσινό πρωτοσέλιδο της δημοκρατίας έγινε viral

Το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να παίζει τένις την ώρα που το υπουργείο Υγείας ανακοίνωνε 93 νεκρούς και εκατοντάδες διασωληνωμένους συμπολίτες μας έγινε viral, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις περισσότερες ιστοσελίδες και όχι στα ΜΜΕ, που έχουν ιδιαίτερες ευαισθησίες προς την κυβέρνηση εξαιτίας κρατικών επιχορηγήσεων.

Αντίδραση από την κυβέρνηση δεν υπήρξε και πώς να υπάρξει άλλωστε, καθώς την Τρίτη 13 Απριλίου 2021 ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε: «Οι νέοι θάνατοι ασθενών με Covid-19 είναι 93, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 9.054 θάνατοι. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 802».

Περίπου την ίδια ώρα (ο φακός τον συνέλαβε στις 18.00) ο πρωθυπουργός ασκούνταν στον Όμιλο Αντισφαιρίσεως Αθηνών -ο οποίος βρίσκεται δίπλα στο Ζάππειο- παίζοντας τένις. Αγαπημένη και καθημερινή, όπως όλοι ομολογούν, η συνήθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και καθόλου παράνομη, καθώς το τένις είναι ένα άθλημα που επιτρέπεται αυτούς τους μήνες της εξάμηνης και παρατεταμένης απαγόρευσης των πάντων.

Νόμιμο είναι, αλλά κατά πόσο είναι και προκλητικό για τους πολίτες τη συγκεκριμένη και φορτισμένη χρονική περίοδο είναι θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει και τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη.

Αυτά γράφαμε και δείξαμε χθες και έσπευσαν πρόθυμοι με αστείες προσπάθειες να μας εγκαλέσουν.

Η ιστοσελίδα the toc, με τον τίτλο «Αντιπολίτευση για κλάματα», έγραψε, μεταξύ άλλων: «Τελευταίο παράδειγμα η δήθεν αποκάλυψη από την εφημερίδα “δημοκρατία”, που θεώρησε “έγκλημα” για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να παίξει τένις, την ώρα που παραδοσιακά, όπως κάθε ημέρα, ανακοινώνονται τα κρούσματα της πανδημίας, οι διασωληνωμένοι και οι θάνατοι από τον κορονοϊό».

Λύπη, μόνο λύπη για την «κοντή» μνήμη της ιστοσελίδας, που θεωρεί το δημοσίευμα της «δημοκρατίας» για τον Μητσοτάκη που παίζει τένις θέμα του περιθωρίου, ενώ το αντίστοιχο των «ΝΥΤ» για τον Τραμπ που παίζει γκολφ το θεωρεί… καυστικό. Την 1η Ιουνίου του 2020 έγραφε η ιστοσελίδα: «NYT – Καυστικό πρωτοσέλιδο: Ο Τραμπ παίζει γκολφ με φόντο τα ονόματα των νεκρών από τον κορονοϊό». Είναι ένα από τα δημοσιεύματα του… περιθωρίου, υπάρχουν κι άλλα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα