Νέες γελοιότητες από τον Αδωνι στους «New York Times»

«Βλέπει» σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης από τον Πούτιν

Και πέραν του Ατλαντικού έφτασαν οι γελοιότητες του Αδωνη Γεωργιάδη (φωτό), καθώς υποστήριξε στους «New York Times» ούτε λίγο ούτε πολύ ότι πίσω από τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές μπορεί να κρύβεται… ο Πούτιν για να ανατρέψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Ο Αδωνις Γεωργιάδης, τερματίζοντας το κοντέρ, βλέπει βρόμικο σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης από τον Πούτιν, επειδή ο πρωθυπουργός είναι από τους μεγάλους πολέμιους της Ρωσίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η δήλωση του κ. Γεωργιάδη, όπως ακριβώς τη μεταφέρουν οι «ΝΥΤ» στο δημοσίευμά τους για τις υποκλοπές: «Αν ήμουν ο κ. Πούτιν, θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν έπεφταν οι κυβερνήσεις που ήταν αντίθετες στη Ρωσία».

Μάλιστα, το άρθρο αναφέρει πως ο υπουργός Ανάπτυξης, ενώ τόνισε ότι δεν κατηγορεί τη Ρωσία για το χακάρισμα, πρόσθεσε ότι η χώρα είχε ασκήσει επιρροή στην Ελλάδα στο παρελθόν, συμπληρώνοντας: «Αν το έκαναν στο παρελθόν, γιατί να μην το κάνουν τώρα; Η Ρωσία θα χαιρόταν πάρα πολύ με την πτώση μιας αντι-ρωσικής κυβέρνησης, όπως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη». Θυμίζουμε ότι η αμερικανική εφημερίδα στο δημοσίευμά της συγκρίνει την τρέχουσα πολιτική κατάσταση με το σκάνδαλο των υποκλοπών με τη μαύρη εποχή της στρατιωτικής χούντας. Ο Αδωνις είναι ο μόνος που κάνει κάθε μέρα δηλώσεις στήριξης του Μητσοτάκη, αλλά μάλλον με αυτά που λέει το αντίθετο πετυχαίνει. Εκτός κι αν αυτό επιδιώκει.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα