Λιακούλη και Μαρκόπουλος πήγαν να… παίξουν ξύλο!

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στα στούντιο της ΕΡΤ οι Δημήτρης Μαρκόπουλος (Ν.Δ.) και Ευαγγελία Λιακούλη (ΠΑΣΟΚ), οι οποίοι είχαν μπροστά στις κάμερες, στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά, θερμό τετ α τετ με αφορμή τις υποκλοπές, που συνεχίστηκε και στο διάλειμμα, με την κατάσταση, σύμφωνα με μαρτυρίες, να ξεφεύγει.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεοδημοκράτης βουλευτής κατηγόρησε την κυρία Λιακούλη για μυστικές συνεννοήσεις με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής. «Εσείς κλεινόσασταν στη Βουλή στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και κάνατε μυστικές συνεννοήσεις. Χαράζατε στρατηγικές για την Εξεταστική» ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, προκαλώντας την οργισμένη αντίδρασή της. «Είστε ψεύτης, είστε ένας κλασικός λασπολόγος. Είστε γνωστός στο Κοινοβούλιο για το επίπεδό σας! Είστε συκοφάντης. Δεν ντρέπεστε λιγάκι» του φώναξε η βουλευτής, ενώ, όταν στην κόντρα παρενέβη ο παριστάμενος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, συμφωνώντας με τον χαρακτηρισμό «λασπολόγος», ο Δημήτρης Μαρκόπουλος τον αποκάλεσε ανόητο!

Ηταν τόσο μεγάλη η ένταση, που ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να βγει σε διάλειμμα, κατά τη διάρκεια του οποίου ο βουλευτής της Ν.Δ. φέρεται ότι ξέφυγε, βρίζοντας χυδαία την κυρία Λιακούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκαν στη μέση οι τεχνικοί και τους χώρισαν! Μόνο έτσι ηρέμησαν κάπως τα πνεύματα και συνεχίστηκε η εκπομπή. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πειραιώτης βουλευτής της κυβερνώσας παράταξης απασχολεί για όλους τους λάθος λόγους. Κατά τη διάρκεια της σύντομης λειτουργίας της Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές, άλλωστε, τραμπούκισε ουκ ολίγες φορές τους συναδέλφους του από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και πρωταγωνίστησε σε αρκετά επεισόδια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα