Διάψευση από Οικονόμου για υποψηφιότητα Καρατζαφέρη

Στον ίδιο τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή παρέπεμψε ουσιαστικά χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την απάντηση στο ερώτημα αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής.

«Αυτό είναι ένα προσωπικό του ζήτημα και θα συζητηθεί ανάμεσα στον ίδιο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη» είπε ο Γιάννης Οικονόμου στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών χθες στη Θεσσαλονίκη. Το θέμα αυτό έχει έρθει στη δημοσιότητα έπειτα από δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα ότι δεν προτίθεται να είναι ξανά υποψήφιος.

Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, τα οποία έκαναν λόγο για συμμετοχή του ιδρυτή του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη. «Δεν υπάρχει τέτοιου είδους σκέψη ή πρόθεση» απάντησε σε σχετικό ερώτημα.

Εγκώμιο

Θυμίζουμε ότι ο κ. Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του στον Σκάι πριν από μία εβδομάδα έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι ο «Κυριάκος Μητσοτάκης έχει φύγει ψηλά». «Ο Μητσοτάκης έχει ανέβει πολύ ψηλά, στην Ευρώπη συνωθούνται για μια χειραψία μαζί του» ανέφερε ο Γ. Καρατζαφέρης, που προέβλεψε ότι «θα εκλεγεί ούτως ή άλλως, θα είναι πρωθυπουργός το καλοκαίρι», ενώ τον χαρακτήρισε τον «πιο άρτιο πολιτικό του αιώνα που διανύουμε».

Ο κ. Καρατζαφέρης, όπως ο ίδιος έχει πει, είναι «πολιτικός πατέρας» τριών υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, των Αδ. Γεωργιάδη, Μ. Βορίδη και Θ. Πλεύρη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα