Πυρ κατά Κυριάκου από έναν «λαϊκό δεξιό»

Πονοκεφάλους στο Μαξίμου αλλά και ανακούφιση στη βάση του κόμματος της Ν.Δ. προκάλεσε η συνέντευξη του αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη.

Ο έμπειρος πολιτικός, μιλώντας στο Kontra24 και την Αναστασία Γιάμαλη, δήλωσε παρών στη μάχη για την επικράτηση της Ν.Δ. στις επικείμενες εκλογές, ωστόσο πήρε σαφείς αποστάσεις από τακτικές επιλογές της σημερινής ηγεσίας του κόμματος.

Αρχίζοντας με την υπόθεση των δανείων του υπουργού Παπαθανάση, ο κ. Κακλαμάνης εξήρε τον πολιτικό Παπαθανάση, τονίζοντας όμως πως «θα διευκόλυνε αν ο Παπαθανάσης δημοσίευε τον διακανονισμό». «Ακουσα ότι ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά. Προφανώς, θεωρώ ότι θα συμπεριλαμβάνεται και αυτό» είπε μιλώντας στο Kontra24 ο κ. Κακλαμάνης, καλώντας τον στην ουσία να δώσει στη δημοσιότητα τη συμφωνία ρύθμισης των υποχρεώσεών του με την DoValue.

Παράλληλα, με καυστικό τρόπο σχολίασε και τη δήλωση για το ένα κόμμα και τα πολλά χρώματα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή είμαστε ένα κόμμα, αλλά όχι ένα χρώμα. Να αρχίσω να λέω ονόματα; Η κυρία Μενδώνη είναι Ν.Δ.; Ο κ. Πιερρακάκης είναι Ν.Δ.; Ο κ. Σκέρτσος είναι Ν.Δ.; Ο κ. Χρυσοχοΐδης ήταν Ν.Δ.; ο κ. Γιατρομανωλάκης είναι Ν.Δ.; Ο κ. Τσιόδρας είναι Ν.Δ.;» Ο Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε ακόμη πως είναι εναντίον των «δοτών» πρωθυπουργών, καυτηριάζοντας τις δηλώσεις Ανδρουλάκη, ο οποίος είπε σε συνέντευξή του πως θα προκρινόταν κατά τη γνώμη του κάποιο τρίτο πρόσωπο και όχι Τσίπρας ή Μητσοτάκης σε πιθανή κυβέρνηση συνεργασίας.

«Είναι απαράδεκτο αυτό το αξίωμα του κ. Ανδρουλάκη» είπε, θεωρώντας πως θα οδηγούσε τη χώρα σε τρίτες εκλογές. Ο βουλευτής της Ν.Δ. τάχθηκε υπέρ της δήλωσης Δένδια, ο οποίος τάχθηκε τη Κυριακή κατά του βαθέος αντικρατισμού και της αποθέωσης των αποκρατικοποιήσεων, θυμίζοντας πως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έκανε το νερό δημόσιο αγαθό. «Προφανώς και τώρα έχει αξία να παραμείνει δημόσιο αγαθό» δήλωσε, απαντώντας στον Νάσο Ηλιόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ. «Εγώ είμαι λαϊκός δεξιός, πιστεύω πως κάθε λέξη που έχει μέσα τη λέξη “λαός” είναι τιμητικό» συμπλήρωσε μάλιστα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα