Ο Ανδρουλάκης θυμήθηκε… τις υποκλοπές!

Οψιμο ενδιαφέρον για την ανάδειξη της υπόθεσης παρακολούθησής του επέδειξε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε όλη τη μακρά και εξαιρετικά παρατεταμένη προεκλογική περίοδο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε επιλέξει να σιωπήσει αναφορικά με τη σκανδαλώδη απόπειρα παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του. Χθες όμως, στο πλαίσιο της επιχείρησης της πράσινης παράταξης να ανεβάσει αντιπολιτευτικές στροφές και στο πλαίσιο βεβαίως του ανταγωνισμού με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος θα κάνει πιο αποτελεσματική αντιπολίτευση, ο Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση με σφοδρότητα, επαναφέροντας στον αφρό της επικαιρότητας την υπόθεση.

Αφορμή στάθηκε η επιστολή που έλαβε το βράδυ της Τρίτης από τον Κωνσταντίνο Μενουδάκο, πρόεδρο της Αρχής Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων, με την οποία τον ενημέρωσε πως υπήρξαν συνολικά τρεις και όχι μόνο μία απόπειρες παρακολούθησής τους.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε στα πρακτικά τη σχετική επιστολή, ζητώντας να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι και να πάψουν να κρύβονται από τις ευθύνες τους ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του, όπως είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος είχε επίσης πέσει θύμα του Predator. Ο υπουργός ωστόσο απέφυγε, όπως ο διάολος το λιβάνι, να απαντήσει στα επίμονα ερωτήματα για το εάν έχει λάβει σχετική επιστολή από τον Κωνσταντίνο Μενουδάκο.

«Εσείς πήρατε φάκελο, κύριε Χατζηδάκη; Είστε από τη φιλελεύθερη πτέρυγα εσείς. Μαθήματα όχι στο ΠΑΣΟΚ» ανέφερε αρχικά, με τον Κωστή Χατζηδάκη να απαντά «δεν θέλω να το κάνουμε κριτική βεντέτα. Το θέμα διερευνάται ως προς όλες τις πτυχές του. Θα βγουν πορίσματα από τη Δικαιοσύνη. Το θέμα είναι ευρύτερο από δικό σας έγγραφο, έχουμε εμπιστοσύνη στους θεσμούς», μη αναφερόμενος όμως στο επίμαχο. Οσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν και παρενέβη στη συζήτηση επί του οικονομικού νομοσχεδίου στη Βουλή, απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στην καταγγελία-αποκάλυψη του Νίκου Ανδρουλάκη για τις πολλαπλές απόπειρες παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα