Εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στη νίκη του Άρη

Ο Άρης άλωσε την Τούμπα στο επεισοδιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ. Με το σκορ στο 0-1 και το χρονόμετρο στο 90’+2′, οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, αφού προηγουμένως είχαν κάνει ρίψη φωτοβολίδων και αντικειμένων.

Το ματς διακόπηκε από τον Μπόμπι Μάντεν, οι διαιτητές και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια, την ώρα που υπήρχε πολλή ένταση ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και στους οπαδούς περιμετρικά της θύρας 4.

Ο τέταρτος διαιτητής είχε δώσει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων, ενώ αμέσως μετά τη διακοπή οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποχώρησαν από το γήπεδο. Το ματς ξανάρχισε έπειτα από 40 λεπτά, με τον Αρη να φεύγει θριαμβευτής από την Τούμπα (0-1 με Μαντσίνι), ενώ πλέον ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπαίνει σε περιπέτειες, αφού κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο και τιμωρία έδρας από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές.

Είχαμε όμως και παιχνίδι. Ενα ντέρμπι δυνατό, με φάσεις, δοκάρια και το γκολ που σημείωσε ο Μαντσίνι. Η έμπνευση του Μάντζιου να βάλει τον Εντιαγιέ μπροστά από τους χαφ Σάσα και Τζέγκο, αφήνοντας έξω τον Μπρούνο Γκάμα, αποδείχθηκε πολύ καλή, αφού ο Εντιαγιέ έβγαλε επιθέσεις για την ομάδα του. Από δική του ενέργεια ήρθε το 0-1, με πλασέ του Μαντσίνι στο 41′, απόρροια της επιθετικής ανάκαμψης του Αρη σε εκείνο το δεκάλεπτο και αφού οι «κίτρινοι» απέφυγαν το γκολ στην εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς.

Ο Σλοβένος σούταρε δυνατά, ο Κουέστα απέκρουσε και η μπάλα, αφού βρήκε στο κάθετο δοκάρι, κατέληξε πλάγια (19’). Το 0-1 του α’ μέρους ήρθε φυσιολογικά, αν και ο ΠΑΟΚ είχε την ατυχία στο δοκάρι και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ.

Ο Μάντζιος έδωσε εντολές να γυρίσουν όλοι πίσω και άφησε μπροστά τον ξεκούραστο Μάνο στο τελευταίο τέταρτο, ενώ έβαλε και τον Ματίγια, για να κρατήσει την μπάλα και να «παγώσει» το παιχνίδι των γηπεδούχων, κάτι που κατάφεραν οι «κίτρινοι» κατακτώντας τη σπουδαία νίκη.

Διαιτητής: Μάντεν (Σκοτία).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σβαμπ (60′ Μιτρίτσα), Μουργκ (46’ Ελ Καντουρί), Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι (60′ Ακπομ).

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Γκάνεα, Σάσα, Τζέγκο, Εντιαγέ (74’ Ματίγια), Μαντσίνι (66’ Μπρούνο Γκάμα), Ματέο Γκαρσία, Καμαρά (74’ Μάνος).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα