Εξάχρονος ΕΚΑΜε το όνειρό του

Φόρεσε τη στολή και το καπέλο των ανδρών της ΕΚΑΜ, «μεταμορφώθηκε» για λίγες ώρες σε αστυνομικό και συμμετείχε στην επιχείρηση διάσωσης ενός θύματος απαγωγής, πραγματοποιώντας το παιδικό όνειρό του.

Με τη βοήθεια του φιλανθρωπικού οργανισμού Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή) και της Ελληνικής Αστυνομίας, που ανταποκρίθηκαν στο σχετικό αίτημα, ο εξάχρονος Νικόλας έζησε μια ανεπανάληπτη εμπειρία, η οποία έφερε το χαμόγελο στα χείλη του.

«Η αρχική ευχή του αγοριού ήταν να αποκτήσει το δικό του περιπολικό, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, που είναι αστυνομικός. Εμείς προχωρήσαμε ένα βήμα παραπάνω: Βρεθήκαμε στη βάση εκπαίδευσης της ΕΚΑΜ, στο Μαρκόπουλο, και… εμπλουτίσαμε την ευχή» είπε στη «δημοκρατία» η διευθύντρια του Make A Wish Ελλάδας Σάντρα Ζαφειρακοπούλου. Σημειώνεται ότι το Make A Wish κάνει πραγματικότητα ευχές παιδιών, ηλικίας 3 έως 18 ετών, που πάσχουν από κάποια απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια ή έχουν νοσηλευτεί λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα