Ερανος για την Ιωάννα, που χρειάζεται πολλά χειρουργεία!

Η Αννίτα Ναθαναήλ συγκεντρώνει χρήματα στο GoFundMe για την 34χρονη που είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι

Θλίψη προκαλεί η ανατριχιαστική αποκάλυψη της Αννίτας Ναθαναήλ για την 34χρονη Ιωάννα, που είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι τον περασμένο Μάιο, καθώς άφησε να εννοηθεί ότι δεν θυμίζει σε τίποτε τον παλιό εαυτό της, αφού από το πρόσωπό της λείπουν κομμάτια!

Σε δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή η πρώην παρουσιάστρια και νυν επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην τωρινή κατάσταση της νεαρής γυναίκας, η οποία είδε τη ζωή της να ανατρέπεται από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά και στην παγκόσμια εκστρατεία αγάπης της οποίας ηγείται και έχει στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την οικονομική στήριξη της 34χρονης.

Οπως είπε, σκέφτηκε να αρχίσει διαδικτυακό έρανο στην πλατφόρμα GoFundMe όταν πληροφορήθηκε ότι η άτυχη Ιωάννα δεν δεχόταν καμία οικονομική βοήθεια ούτε είχε κάποιο έσοδο. Το γεγονός, επίσης, ότι η μητέρα της 34χρονης δεν μπορεί να εργαστεί, καθώς πρέπει να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της κόρης της για να τη φροντίζει, φαίνεται ότι οδήγησε την Αννίτα Ναθαναήλ στην απόφασή της να στηρίξει την οικογένεια. «Η Ιωάννα πρέπει να κάνει ακόμα αρκετές επεμβάσεις αποκατάστασης, τόσο για το αισθητικό όσο και για το λειτουργικό κομμάτι του προσώπου της. Ήδη, μάλιστα, έχει αρχίσει η αποκατάσταση του λειτουργικού κομματιού» ανέφερε η επιχειρηματίας, η οποία έχει συχνή επικοινωνία με την Ιωάννα και τον δικηγόρο της.

Σύμφωνα με την Αννίτα Ναθαναήλ, η μονάδα στην οποία νοσηλευόταν η 34χρονη στο Θριάσιο έχει μετατραπεί σε μονάδα Covid-19, με συνέπεια να έχουν σταματήσει τα χειρουργεία της. Εξάλλου κάποια στιγμή θα πρέπει να πάει στο εξωτερικό για περαιτέρω εξετάσεις και επεμβάσεις.

«Στο 94% του προσώπου της φέρει εγκαύματα και έχουν καταστραφεί το δέρμα της και οι ιστοί κάτω από αυτό. Οι γιατροί χρειάστηκε να πάρουν δέρμα από άλλα σημεία του σώματός της για να αποκαταστήσουν το πρόσωπό της» επισήμανε η πρώην παρουσιάστρια. Ταυτόχρονα, εξήγησε ότι από το πρόσωπο της άτυχης γυναίκας λείπουν κάποια μέλη, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται τόσο η όραση όσο και η κίνησή της.

Αναφερόμενη, τέλος, στην ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας, η Αννίτα Ναθαναήλ είπε ότι είναι χαρούμενη που γίνεται κάτι για εκείνη και προσπαθεί να διατηρήσει την αισιοδοξία της, ενώ και ο περίγυρός της την παροτρύνει να σκεφτεί το επόμενο βήμα της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα