Είδε YouTube και έκανε «πακέτο» την Αναστάζια!

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο ενήργησε ο 32χρονος Μπανγκλαντεσιανός για να εξαφανίσει τα ίχνη του

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο 32χρονος Μπανγκλαντεσιανός, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια και μεταφέρθηκε προχθές τη νύχτα στις Φυλακές Κορυδαλλού, «συσκεύασε» σαν… καραμέλα το πτώμα της άτυχης κοπέλας, ακολουθώντας οδηγίες του YouTube!

Οι διαδικτυακές «συμβουλές» για το πώς μπορεί κάποιος να εξαφανίσει μια σορό και να καθυστερήσει τον εντοπισμό της προέβλεπαν την αεροστεγή περιτύλιξη του πτώματος, ώστε να επιταχυνθεί η σήψη και να αποτραπεί η έντονη δυσοσμία. Ακολουθώντας βήμα βήμα τις οδηγίες της φρίκης ο σκληρός Μπανγκλαντεσιανός, που αρνείται ακόμα και τώρα να ομολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του, φόρεσε γάντια για να μην αφήσει αποτυπώματα (έτσι εξηγείται το γεγονός ότι δεν ανιχνεύτηκαν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό του στις σακούλες περιτύλιξης της 27χρονης) και, αφού τύλιξε τη σορό της Αναστάζια σε σακούλες σκουπιδιών, τη σκέπασε με κλαδιά και χόρτα! Εν συνεχεία, θέλοντας να σβήσει κάθε ίχνος του και να κερδίσει χρόνο για να διαφύγει στο εξωτερικό, αναζήτησε στο διαδίκτυο τρόπους για να σβήσει το ιστορικό των στιγμάτων τοποθεσίας του και, κατόπιν, έψαξε πώς θα διαγράψει το ιστορικό αυτών των αναζητήσεων.

Πρέπει, όμως, να… διέλαθε της προσοχής του ότι σχεδόν πάντα υπάρχουν τρόποι ηλεκτρονικής ανάκτησης αυτών των δεδομένων, ακόμα και στην περίπτωση που ακολουθηθούν προσεκτικά όλα τα βήματα απόκρυψης! Γι΄ αυτό πρέπει να ένιωσε έκπληξη όταν έμαθε ότι τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών κατάφεραν να ανασύρουν τον μεγαλύτερο όγκο των ηλεκτρονικών αναζητήσεών του, καθώς επίσης τις επαφές του και τα μηνύματά του, τα οποία βάρυναν στην κρίση των δικαστικών λειτουργών, που του απέδωσαν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και διέταξαν την προφυλάκισή του. Ανάμεσα στα επιβαρυντικά στοιχεία που προέκυψαν εις βάρος του ήταν και κάποια μηνύματα που έστειλε στην αδελφή του, η οποία διαμένει στη Γερμανία.

Σε αυτά ομολογούσε, έστω με μισόλογα, ότι είχε διαπράξει έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδελφή του 32χρονου αρνήθηκε να του παράσχει τη βοήθειά της και τον προέτρεψε να απευθυνθεί στην Αστυνομία, με συνέπεια εκείνος να στείλει μήνυμα σε έναν φίλο του στην Ιταλία, αναφέροντάς του ότι είχε κάνει κάτι «κακό». Παράλληλα, του ζητούσε να τον βοηθήσει φιλοξενώντας τον στο σπίτι του, κάτι που ο ομοεθνής φίλος του αποδέχθηκε.

Υστερα από αυτό, ο Μπανγκλαντεσιανός αναζήτησε στοιχεία για απευθείας πτήσεις από την Κω στην Ιταλία και το πώς θα έβγαζε εισιτήριο, κάτι που έκανε νωρίς το πρωί της 13ης Ιουνίου, δηλαδή λίγες ώρες μετά το έγκλημα, με την αναχώρηση να προσδιορίζεται για την επόμενη μέρα. Δεν υπολόγιζε, όμως, πως οι αστυνομικοί θα ανακάλυπταν εγκαίρως το υλικό από κάμερες ασφαλείας, στο οποίο απεικονίζεται μαζί με την 27χρονη, με συνέπεια να προσαχθεί ως ύποπτος για την αρπαγή της!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα