Ξέπλυμα Μνημονίου μέσω Καπιτωλίου!

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, πρώην στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και συναυτουργός του μνημονιακού εγκλήματος που διεπράχθη εναντίον του λαού και της πατρίδας, προσπαθεί να καλύψει όσα προκάλεσε η δική του πολιτική συμπεριφορά πίσω από την «γκέλα» του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Εξομοιώνει τους «αγανακτισμένους» της πλατείας Συντάγματος με τους Αμερικανούς διαδηλωτές, οπαδούς του Τραμπ, που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος έγραψε το ακόλουθο σχόλιο: «Η μάστιγα των “αγανακτισμένων” χτύπησε και στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Η υπερατλαντική εκδοχή όσων βιώσαμε στην Ελλάδα την προηγούμενη δεκαετία».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος συγκρίνει… μήλα με πορτοκάλια και τσουβαλιάζει άλλες καταστάσεις, άλλους λαούς και άλλες χώρες, ώστε να προκύψει μια ιστορική και πολιτική αθώωση για τη δική του περίπτωση.

Ο συμψηφισμός είναι η προσφιλέστερη μέθοδος όλων όσοι έχουν κρυμμένους «σκελετούς στην ντουλάπα». Αν έχουν τύψεις ή ενοχές -με την ποινική διάσταση της λέξης- για οποιαδήποτε πράξη και παράλειψή τους, σπεύδουν να δικαιολογηθούν δαχτυλοδείχνοντας άλλους για άλλες πράξεις και παραλείψεις.

Κάποιος κλέβει και δείχνει στην κατεύθυνση ενός φονιά. Aλλος λαδώνεται και μιλάει για τους προδότες, που κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα. Κι ένας προδότης, όταν τον πιάνουν στα πράσα, αναφέρεται σε περίπτωση άλλου Εφιάλτη, ο οποίος έχει διαπράξει όχι μία αλλά πολλές προδοσίες. Φυσικά, αυτού του είδους η συλλογιστική είναι παιδαριώδης και λειτουργεί μόνο σε άτομα που δεν έχουν αναπτύξει σύστημα αξιολόγησης των δικών τους πράξεων και συμπεριφορών αλλά και των τρίτων.

Οι «Aγανακτισμένοι» της πλατείας Συντάγματος ήταν άνθρωποι που είδαν τις ζωές τους να καταστρέφονται για να σωθούν οι γερμανικές και οι γαλλικές τράπεζες και για να βολευτεί, όπως πάντα, το σάπιο ελληνόφωνο κατεστημένο που οδήγησε τη χώρα στη χρεoκοπία και εξαθλίωσε εκατομμύρια συμπολίτες μας. Αυτό το κίνημα διαμαρτυρίας κατεστάλη με πρακτόρικο και «χειρουργικό» τρόπο με τις δολοφονίες των εργαζομένων της Marfin.

Ας μην προκαλούν μερικοί το δημόσιο αίσθημα παίρνοντας μόνοι τους άφεση των αμαρτιών τους μέσω… Αμερικής.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα