ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 02/03/2022

➤ Κώστας Μπακογιάννης δεν σημαίνει μόνο εθιμική, αταβιστική ψήφος στην οικογενειοκρατία, που έχει δημιουργήσει το… επάγγελμα «Μητσοτάκης». Είναι και τα χάλια της Αθήνας, όπως τη βλέπουμε στις ημέρες μας, και φιλοδοξούμε να τη δούμε καλύτερη αν δώσει ο Θεός την ευκαιρία να αλλάξει η δημοτική Αρχή.

➤Κώστας Μπακογιάννης δεν σημαίνει μόνο Αλκηστις Πρωτοψάλτη σε καρότσα φορτηγού να παρτάρει μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου εν καιρώ καραντίνας, αλλά και συνωστισμός στα εγκαίνια της αναπλασθείσας πλατείας Ομονοίας – πάλι εν καιρώ πανδημικών περιορισμών.

➤Κώστας Μπακογιάννης δεν σημαίνει μόνο πλατεία Κολωνακίου ανασκαμμένη, με τα δέντρα της κομμένα, αλλά και Σάκης Ρουβάς να «άδει» (εντός εισαγωγικών η λέξη) σε πρωτοχρονιάτικη 17λεπτη συναυλία που κόστισε μαλλιοκέφαλα, τα οποία θα πληρώσουν οι φτωχοποιημένοι δημότες.

➤Κώστας Μπακογιάννης δεν σημαίνει μόνο δήμαρχος σε μια πόλη όπου οι γηγενείς σχεδόν μειοψηφούν στον τόπο τους και οι αφροασιατικοί πληθυσμοί επεκτείνονται ραγδαία, αλλά και μια οικτρή πολιτική προσωπικότητα που συμμετείχε σε Φόρουμ Δημάρχων όπου βρισκόταν και ο «δήμαρχος» της κατεχόμενης περιοχής της Β. Λευκωσίας Μεχμέτ Χαρμαντσί!

➤Σχολιάζοντας την εξοργιστική είδηση, το newsbreak.gr έγραψε: «Την ώρα που ο θείος του και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρίστανε τον υπερασπιστή των εθνικών συμφερόντων, ο ανιψιός και δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης μαχαίρωνε πισώπλατα την Κύπρο!

➤»Την ώρα που ο Μπακογιάννης υποστήριζε με αφορμή τη ρωσική εισβολή ότι “οι πόλεις ως ο πλησιέστερος δημοκρατικός θεσμός καλούνται στην πρώτη γραμμή ενάντια στον αυταρχισμό”, ο ίδιος δέχτηκε να συμμετάσχει σε κοινή σύνοδο μαζί με τον Χαρμαντσί, “δήμαρχο” δηλαδή της μοναδικής ευρωπαϊκής πρωτεύουσας η οποία βρίσκεται υπό κατοχή!»

➤Το χρώμα που πρέπει να «φορεθεί» σε όποιο ψηφοδέλτιο (δημοτικών ή εθνικών εκλογών) περιλαμβάνει την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη είναι το μαύρο.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα