«Κόλαση» στο twitter για τον… κομπάρσο Νότη Μηταράκη

Άριστος στην υποκριτική τέχνη ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης. Όχι διότι κατάφερε να υποδυθεί έναν υπουργό σε τηλεοπτική σειρά ιδιωτικού καναλιού, για κάτι καλύτερο στο μέλλον, αλλά κυρίως διότι έχει εδώ και τόσο καιρό καταφέρει να πείσει τους Ελληνες πολίτες ότι το υπουργείο το οποίο εποπτεύει… έχει επιτυχίες.

Ο περήφανος Νότης Μηταράκης ανάρτησε μάλιστα στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter τη «σκηνή» του, θέλοντας ίσως με αυτόν τον τρόπο να διαφημίσει την επιδοσή του ως κομπάρσου, με φιλοδοξίες για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς αν η συγκεκριμένη επιλογή του Νότη Μηταράκη να πουλήσει ένα ανάλαφρο προφίλ, που ήρθε την ίδια ημέρα με την παρουσία του πρωθυπουργού στις ραδιοφωνικές εκπομπές των Γρηγόρη Αρναούτογλου και Φάνη Λαμπρόπουλου, ήταν σύμπτωση ή απλώς εκτέλεσε «οδηγίες» επικοινωνιολόγων του Μαξίμου.

Αυτό όμως που μπορεί με σιγουριά να γνωρίζει είναι ότι οι δυο τρεις ατάκες του υπουργού στη συγκεκριμένη σκηνή που έπαιξε θα πρέπει να μπουν στο ζύγι με όσα βιώνουν σε ολόκληρη την επικράτεια της χώρας οι πολίτες που υφίστανται τις επιλογές «ενσωμάτωσης μεταναστών» του κ. Μηταράκη. Οπως πάντως είναι φυσικό, στο twitter έγινε κόλαση, με τον υπουργό να γίνεται στόχος ιδιαίτερα δηκτικών σχολίων. Δεν ήταν λίγοι πάντως και αυτοί που αναρωτήθηκαν εάν ο κ. Μηταράκης εγκαινιάζει μια νέα προσέγγιση των υποψηφίων στον προεκλογικό αγώνα.

Πέραν των εμφανίσεών τους σε ενημερωτικές εκπομπές, μήπως θα χρειαστεί το ΕΣΡ να ρυθμίζει και την παρουσία τους σε… σίριαλ; Ίσως θα έπρεπε να εκμεταλλευτούν και τις αίθουσες θεάτρων, που είναι πλέον και πλήρως ανακαινισμένες…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα