Ο Πατέλης ζήλεψε τη… δόξα του Κασσελάκη!

Μέσα σε αυτή την «κασσελακειάδα» που εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στα μέσα ενημέρωσης, η δήλωση που εμφανίζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτή του οικονομικού συμβούλου του πρωθυπουργού Αλεξ Πατέλη.

Ο κ. Πατέλης, ο οποίος εμφανίστηκε στα πολιτικά πράγματα της χώρας προτάσσοντας περισσότερο από τις ομολογουμένως καλές του σπουδές τη σεξουαλική του ταυτότητα, βρήκε χθες την ευκαιρία με αφορμή την επικράτηση Κασσελάκη να ανοίξει όλη τη δικαιωματική ατζέντα που ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να φέρει στη Βουλή και να θυμίσει, σαν να… ζήλεψε, ότι και ο ίδιος είναι παντρεμένος με άντρα στο εξωτερικό!

«Εχουμε μια καινούργια κατάσταση, στην οποία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι παντρεμένος στο εξωτερικό με μια σχέση που δεν αναγνωρίζεται από την ελληνική έννομη τάξη» είπε, για να προσθέσει πως «ο πρωθυπουργός πιστεύει στην ισότητα στον γάμο και θα το φέρει αυτό στη Βουλή».

Ο Αλεξ Πατέλης απέφυγε να δώσει σαφές χρονοδιάγραμμα, λέγοντας όμως πως θα γίνει. «Προφανώς ο χρονισμός είναι δική του απόφαση» είπε χαρακτηριστικά. Οσον αφορά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και το γεγονός ότι συστήθηκε στον ελληνικό λαό δηλώνοντας ανοιχτά τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ο κ. Πατέλης ανέφερε: «Αυτό που εγώ βρήκα ενδιαφέρον -όπως ξέρετε, είμαι και εγώ παντρεμένος στο εξωτερικό με τον σύντροφό μου-, αυτό που βρήκα ενδιαφέρον ήταν ότι το θέμα συζήτησης για τον κ. Κασσελάκη δεν ήταν ο σεξουαλικός του προσανατολισμός, αλλά όλα τα υπόλοιπα».

Η επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ και το δεδομένο «γκελ» που έκανε στην γκέι κοινότητα ο νέος ένοικος του 7ου ορόφου της Κουμουνδούρου θεωρείται πως θα οδηγήσουν τη Νέα Δημοκρατία σε άμεσα μέτρα, ώστε να μη χάσει τη στήριξη που έλαβε από την LGTBQ κοινότητα.

Για αυτό μάλλον ο Αλεξ Πατέλης έσπευσε να παρέμβει και να ξεκαθαρίσει πως η Νέα Δημοκρατία θα παραμείνει εκφραστής αυτού του κόσμου. Ωστόσο, αυτή η εμμονή σε μια δικαιωματική συζήτηση για μια κοινωνία που ρημάζει και η προσπάθεια μετατροπής των ζητημάτων αυτών σε κυρίαρχα και μοναδικά έχουν αρχίσει να κουράζουν ολοένα περισσότερους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα