Ο ΠΑΟΚ έχασε 1-2 στην Τούμπα από την Κράσνονταρ

Αφού δεν κατάφερε να περάσει χτες σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με αντίπαλο αυτή την ομάδα, την Κρασνοντάρ, που δεν είναι Μπενφίκα ούτε καν Μπεσίκτας και νίκησε 2-1 μέσα στην Τούμπα, πολύ δύσκολα θα περάσει ο ΠΑΟΚ στο μέλλον!

Η επιλογή συστήματος αμυντικού προσανατολισμού χωρίς σέντερ φορ δεν του βγήκε του Φερέιρα αυτή τη φορά και η ομάδα του δεν κατάφερε να βάλει ένα γκολ στο α΄ μέρος για να προηγηθεί στο σκορ, κάτι που επιδίωκε με τις δηλώσεις του ο Πορτογάλος κόουτς.

Παρά τις δύο απουσίες βασικών παικτών, η Κρασνοντάρ ήταν καλύτερη από ό,τι στη Ρωσία, πίεσε περισσότερο τον ΠΑΟΚ στο α΄ μέρος και οι παίκτες της είχαν ένα στόχο: να «φρενάρουν» τον Γιαννούλη, γνωρίζοντας ότι από την αριστερή πλευρά γίνεται το παιχνίδι του «Δικεφάλου», αφού ο Κρέσπο είναι καθαρά αμυντικός και τίποτε περισσότερο.

Φάνηκε μάλιστα αυτό γιατί στη σπουδαιότερη ευκαιρία του α΄ μέρους για τον ΠΑΟΚ βρέθηκε στη φάση ο… Κρέσπο και η κεφαλιά του κατέληξε στα χέρια του Σαφόνοβ (34΄).

Η αδυναμία του ΠΑΟΚ στην επιθετική γραμμή, η έλλειψη ενός φορ ήταν εμφανής, αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, τουλάχιστον στα πρώτα 45 λεπτά.

Το 0-0 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα στο α΄ μέρος και έφτασε η ώρα μετά τα 60 λεπτά αγώνα, αφού ο ΠΑΟΚ μπήκε και πίεσε για γκολ στο β΄ μέρος, να γίνουν οι δυο επιθετικογενείς αλλαγές, ο Τσόλακ αντί του Πέλκα (που βγαίνει μόνιμα σε αυτό το λεπτό) και ο Ουαγκέ στη θέση του Κρέσπο. Η μπάλα όμως παίζει περίεργα παιχνίδια και στη μοναδική ίσως αντεπίθεση της Κρασοντάρ από αριστερά ο Σμόλνικοφ έβγαλε τη σέντρα και ο Μιχαηλίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, γκολ με το οποίο προηγήθηκαν οι Ρώσοι.

Ο Φερέιρα έριξε στο ματς και τον Σφιντέρσκι, επιλέγοντας φουλ επίθεση και στο 77΄ από φάουλ του Σβαμπ ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ Ελ Καντουρί ισοφαρίζει με κεφαλιά! Οι ελπίδες αναπτερώνονται, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό όλα γκρεμίζονται!

Ο Βιλένα ανενόχλητος σουτάρει στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια ο Καμπελά από κοντά σκοράρει και πετυχαίνει το 1-2, ένα σοκ για τον ΠΑΟΚ…

Διαιτήτευσε ο Ιταλός Ντανιέλ Ορσάτο.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Κρέσπο (58’ Ουαγκέ), Ινγκασον, Βαρέλα (75΄ Σφιντέρσκι), Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκας (58’ Τσόλακ), Τζόλης, Α. Ζίβκοβιτς.

Κράσνονταρ (Μουράντ Μουσάεφ): Σαφόνοβ, Πετρόφ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Ραμίρεζ, Ούτκιν (58΄Σμόλνικοφ), Καζίνσκι (82΄Καμπόλοφ), Βιλένα, Κλάεσον, Καμπελά (86΄Σουλειμάνοφ), Μπεργκ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα