Τικίνιο και Καμαρά πέτυχαν τα γκολ του Ολυμπιακού στο ματς με τον Αστέρα

«Σβηστά» πέρασε ο Ολυμπιακός από την Τρίπολη, επικρατώντας 2-0 του τοπικού Αστέρα για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

  • Από τον Χάρη Δάντση

Οι Τικίνιο (7′) και Αγκιμπού Καμαρά (23′) πέτυχαν τα γκολ των «ερυθρoλεύκων», οι οποίοι πήραν εύκολα την τρίτη διαδοχική νίκη τους και έφτασαν τους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα, κάνοντας παράλληλα συντήρηση δυνάμεων εν όψει της μάχης με τη Φενερμπαχτσέ που ακολουθεί στην Πόλη για το Γιουρόπα Λιγκ. Για τους Αρκάδες αυτή ήταν η δεύτερη ήττα, έχοντας και δύο ισοπαλίες, δίχως να έχουν ακόμη βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Με 4-2-3-1 και τους Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρα, Ονιεκούρου πίσω από τον προωθημένο Τικίνιο παρέταξε τους πρωταθλητές ο Πέδρο Μαρτίνς. Από ασίστ του Μασούρα ο Τικίνιο άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια οι Αρκάδες προσπάθησαν να «απαντήσουν». Στο 13′ ο Σίτο με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Βατσλίκ, όμως το γκολ ακυρώθηκε με χρήση VAR για οφσάιντ. Αντί για το 1-1, η ομάδα του Πειραιά έκανε το 2-0 στο 23′ με μία σέντρα-σουτ του Αγκιμπού Καμαρά, που κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, ο οποίος έκανε λάθος υπολογισμό και η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πιέσουν ούτε στο δεύτερο μέρος τους Πειραιώτες, που από ένα σημείο και μετά άρχισαν να σκέφτονται τον αγώνα που ακολουθεί με τη Φενέρ, ρίχνοντας ταχύτητα. Γενικά δεν ήταν ένα ματς που διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και θα ξεχαστεί γρήγορα.

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Αλβαρες, Καστάνιο, Ατιένθα, Καρμόνα, Κανελλόπουλος (71′ Σανταφέ), Βαλιέντε, Σίτο (58′ Μπενίτο), Καπίγια (75′ Σόνι), Κρεσπί (71′ Γκόμες), Μπαράλες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Ρεάμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά (57′ Βρουσάι), Ονιεκούρου (79′ Βαλμπουενά), Α. Καμαρά (79′ Κουντέ), Μασούρας (57′ Εμβιλά), Τικίνιο (69′ Ελ Αραμπί).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα