Ο Παναθηναϊκός διέλυσε τον Βόλο 5-1 προσφέροντας θέαμα στους οπαδούς του

Πράσινη καταιγίδα! Απολαυστικός ο Παναθηναϊκός χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Λεωφόρου. Επέστρεψε στις νίκες με το εντυπωσιακό 5-1 απέναντι στον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Βόλο, συνδυάζοντας ουσία, θέαμα και γκολ.

Από τον Γιώργο Σηφάκη

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς άρχισε εντυπωσιακά το ματς και είχε αυτό που της έλειπε στα προηγούμενα ματς: Ποιο; Γυάλιζε το μάτι των παικτών της. Μόλις στο 3′ το «Τριφύλλι» πίεσε ψηλά με τον Καρλίτος, ο γκολκίπερ του Βόλου προσπάθησε να κάνει ντρίμπλα, ο Ισπανός τού έκλεψε την μπάλα και έκανε το 1-0. Στο επόμενο λεπτό, σέντρα από τα δεξιά του Χατζηγιοβάνη, ο Ρομέρο δεν μπόρεσε να διώξει, ο Ιωαννίδης μπήκε στη φάση, γύρισε ωραία και με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έκανε στον Βόλο ό,τι έπαθε σε Γιάννινα και «Βικελίδης». Μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και κατάφερε να πετύχει δύο γρήγορα γκολ, βγάζοντας από πάνω του το άγχος που είχε πριν από την έναρξη.

Οι «πράσινοι», οι οποίοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς, κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο γκολ στα πρώτα 45′. Ο Χατζηγιοβάνης ήταν αυτός που έκανε το 3-0 στο 33′ από εκπληκτική σέντρα με το εξωτερικό φάλτσο του Καρλίτος, ενώ ο Ισπανός επιθετικός κέρδισε το πέναλτι στο 44′, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βιτάλ (4-0), ο οποίος άνοιξε λογαριασμό με την πράσινη φανέλα και το «Τριφύλλι».

Ο Βόλος μείωσε σε 4-1 στο 58′, με τις δύο αλλαγές του Αμπασκάλ να συνεργάζονται, τον Μπαριέντος να εκτελεί φάουλ και τον Γκιουλέν να πιάνει την κεφαλιά και να τη στέλνει στα δίχτυα. Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, έφτασε στο 5-1 και πάλι με τον Καρλίτος στο 69′, ύστερα από εξαιρετική κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ του Βιτάλ και κεφαλιά-πάσα του Ιωαννίδη προς τον Ισπανό επιθετικό. Οι «πράσινοι» κέρδισαν εύκολα, δίκαια και με πολύ καλή απόδοση εν όψει του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης Αριστομένης (Αρτας).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κότσιρας, Βέλεθ (76′ Σάρλια), Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (76′ Μαουρίσιο), Ρούμπεν, Καρλίτος (70′ Μακέντα), Ιωαννίδης (70’Λούντκβιστ), Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ.

Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπρασκά): Κλέιμαν, Γκρίλο, Πουρίτα, Φεράρι, Ρομέρο (46′ Γκιουλέν), Τσοκάνης, Μπαρτόλο, Ρεγκατίν (74′ Σοάρες), Φερνάντες (74′ Τερεζίου), Φαν Βέερτ (74′ Βοϊτκόφσκι), Ροσέρο (46′ Μπαριέντος).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα