Η Στεφανίδη έχει ενστάσεις για τις βραβεύσεις του Αντετοκούνμπο και της Σάκκαρη από τον ΠΣΑΤ

Τους πήρε με το… κοντάρι

Διχασμό έχουν προκαλέσει στον αθλητικό κόσμο τα βραβεία για τους κορυφαίους του 2021 που απέμεινε την προηγούμενη εβδομάδα ο ΠΣΑΤ.

Μεγάλος ντόρος δημιουργήθηκε με τις τοποθετήσεις της Κατερίνας Στεφανίδη, η οποία εξέφρασε τις… ενστάσεις της τόσο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά κορυφαίος αθλητής από τις ψήφους των μελών του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, όσο και για τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία έλαβε το βραβείο της κορυφαίας αθλήτριας.

Η ολυμπιονίκης του επί κοντώ ανέφερε στα social media: «Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε, αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε ολυμπιακή χρονιά να μη βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός ολυμπιονίκης και χρυσός στο Πανευρωπαϊκό Κλειστού (με μισό πόδι);». Πλήθος τα σχόλια που δέχτηκε, στα οποία απάντησε ως εξής: «Είναι ολυμπιακή χρονιά. Το ΝΒΑ γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε τέσσερα (πέντε σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης, η ομάδα του Γιάννη πήρε το ΝΒΑ, όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντούσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν είναι προσωπικό το θέμα, ούτε έχει σχέση με το τι πρεσβεύουν. Απλά απορώ με αυτούς που ψήφισαν. Οι αθλητές συνήθως απλά ασχολούνται με την προπόνησή τους και όχι με την εικόνα τους. Η ομάδα του Γιάννη κέρδισε έναν τίτλο που μπορεί να κερδίσει κάθε χρόνο. Δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τη δυσκολία του να κερδίσεις έναν αγώνα που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια, τη δυσκολία των Ολυμπιακών».

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, σχολιάζοντας για την πρωτιά της Σάκκαρη: «Στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο, άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματού».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα