Η Κηφισιά μπορούσε το διπλό στις Σέρρες, αλλά ο νεοαποκτηθείς Μπεντανκόρ ισοφάρισε στο 85′

Λύτρωση!

Εχασε τεράστια ευκαιρία! Η Κηφισιά ήταν καλύτερη από τον Πανσερραϊκό και βρέθηκε κοντά στο πρώτο της διπλό στη Super League, όμως η νέα μεταγραφή των «λιονταριών» βρήκε δίχτυα, εξασφαλίζοντάς τους τον πολύτιμο βαθμό (1-1).

  • Από τον Γιώργο Σηφάκη

Οι δύο ομάδες ήταν άτυχες στο ξεκίνημα, καθώς προχώρησαν σε αναγκαστικές αλλαγές με τους Τομάς (8′) για τους γηπεδούχους αντί του Χατζηστραβού και Μποτία για τους φιλοξενουμένους αντί του Λαντρ (9′). Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν και κατάφεραν να προηγηθούν στο 43′, καθώς ο Μπιφουμά υποδέχθηκε την μπάλα από βολέ του Κρίστινσον, έκανε εξαιρετική ενέργεια και τελείωσε τη φάση με σκάψιμο πάνω από τον Χόβαν, πετυχαίνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα των βορείων προαστίων ήταν αυτή που είχε την πρώτη σημαντική στιγμή, με τον Μασούρα στο 58′ να σεντράρει, τον Ματέους Σάντος να πιάνει κεφαλιά προ κενής εστίας, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 66′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά με τον ίδιο παίκτη, αλλά ο Χόβαν απέκρουσε με τα πόδια, ενώ άγγιξαν ένα δεύτερο γκολ επτά λεπτά αργότερα, όταν ο Μπιφουμά έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια και πλάσαρε με το αριστερό στα πλάγια της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Σλοβάκου κίπερ.

Παρά την κυριαρχία της Κηφισιάς, ο Πανσερραϊκός δεν είπε την τελευταία του λέξη αυξάνοντας την πίεσή του, και αυτή καρποφόρησε στο 85′, καθώς οι παίκτες του κυκλοφόρησαν υπέροχα την μπάλα, με τον Πηλέα να πασάρει στον Ουάρντα, που σέντραρε ωραία στην περιοχή, με τον Μπεντανκόρ (είχε περάσει αλλαγή ύστερα από μία ώρα αγώνα) να πραγματοποιεί το ιδανικότερο ντεμπούτο, εκτελώντας τον Κρίστινσον, με κεφαλιά για να διαμορφωθεί το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Τζήλος Αθανάσιος.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Πηλέας, Στάικος (Οικονόμου 61′), Μορέιρα, Χατζηστραβός (Τομάς 8′, Σοφιανός 75′), Ουάρντα, Μούργος (Μπεντανκόρ 61′), Αλεξιτς (Γούλερι 75′).

Κηφισιά (Νίλσεν): Κρίστινσον, Μασούρας, Τσάπαν, Λαντρ (Μποτία 9′, Βαφέας 47′), Γκόμπελιτς, Παπασάββας, Πέιος, Κλωναρίδης (Ματέους Σάντος 46′), Ιλιεφ (Κωνσταντακόπουλος 78′), Μπιφουμά (Αντερέγκεν 78′), Τετέι.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα