Π. Καμμένος: Μου έστησαν την αποστασία

Μια απίστευτη δήλωση έκανε χθες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Ούτε λίγο ούτε πολύ, μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Καμένος ισχυρίστηκε ότι τον απειλούν και μπορεί να τον βρουν και πεταμένο σε χαντάκι!

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε μια ιδιαίτερα σκληρή έκφραση, λέγοντας ότι «ακόμα και σε χαντάκι να με βρουν, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα συνεχίσουν να υπάρχουν».

Εξηγώντας τι εννοεί και απαντώντας στο αν δέχεται απειλές, είπε ότι «όλοι απειλούμαστε, όποιος δεν πάει με το σύστημα δέχεται απειλές… εγώ δεν μασάω από απειλές», σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να τεκμηριώσει τις αναφορές του.

Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ είπε ότι θα δώσουν «ανένδοτο αγώνα μέχρι την απελευθέρωση της χώρας, με οποιοδήποτε κόστος».

Συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους, υποστήριξε ότι όσοι αποχώρησαν από το κόμμα του, αντί να σβήσουν τη φωτιά, έβαλαν πυρκαγιά και πρόσθεσε ότι «ήταν προσχεδιασμένο, για να δημιουργηθεί μία ομάδα βουλευτών καβάντζα, ώστε να περνούν τα νομοσχέδια στη Βουλή η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, όταν δεν τα ψηφίζει η ΔΗΜ.ΑΡ. Πρόκειται για μαφιόζους που έστησαν ιστορία αποστασίας από τους Ανεξάρτητους Ελληνες».

Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή, ενώ τόνισε ότι δεν είναι αντίθετος στις αποκρατικοποιήσεις, αλλά ζήτησε να γίνονται με ανοιχτούς διαγωνισμούς και να μη δίνονται σε «κολλητούς και φίλους». Μάλιστα ανέφερε ότι «όλα είναι προσυμφωνημένα, δεν γίνονται διαδικασίες έντιμες και καθαρές».

Για το περίφημο non paper, είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και τόνισε: «Ανοίξτε τα πρακτικά με τον κ. Παπούλια. Υπάρχει πουθενά αναφορά;». Μάλιστα σημείωσε ότι το θέμα με το non paper έχει καταρρεύσει.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Κουράκου, ο οποίος παραιτήθηκε από το κόμμα καταγγέλλοντας ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Γιώργο Βουλγαράκη, κατά το οποίο του ανέφερε «τώρα που βρήκαμε λεφτά για το κόμμα εσείς το διαλύετε», ο κ. Καμμένος απάντησε ότι έπεσε από τα σύννεφα και επανέλαβε ότι «κανείς δεν είναι πίσω από τους Ανεξάρτητους Ελληνες».

Επίσης, σημείωσε ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει ποτέ αναφορά για «δολαριοποίηση της οικονομίας», αλλά είπε ότι η τιτλοποίηση του ορυκτού πλούτου μίας χώρας και των αποθεμάτων της σε φυσικό αέριο και πετρέλαιο πρέπει να γίνεται σε δολάρια.

Τέλος, ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι «θα πουν αποτύχαμε και στο τρίτο Μνημόνιο», αλλά ωστόσο θα έχουν πάρει όλο τον πλούτο της χώρας και «θα φύγουν με ελικόπτερα».

Νίκος Ελευθερόγλου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα