Προκαλεί (πάλι) ο Άκης: Από πισίνα σε πισίνα!

Από… πισίνα σε πισίνα «αλωνίζει» ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας και με πολλούς περιοριστικούς όρους (είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πεντέμισι ετών για το «πόθεν έσχες» και σε 20 χρόνια για μίζες στα εξοπλιστικά).

Μετά τα… μακροβούτια σε πισίνα ιδιωτικού κλαμπ των βορείων προαστίων στην Αθήνα ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον πρώην υπουργό το μεσημέρι της Κυριακής σε άλλη πισίνα, αυτή τη φορά στο χωριό Λιβανάτες στη Φθιώτιδα.

Τη στιγμή που η ελληνική κοινωνία υποφέρει από την οικονομική κρίση και τα δυσβάσταχτα Μνημόνια, ο αποδεδειγμένα διεφθαρμένος πολιτικός συνεχίζει να απολαμβάνει την ελευθερία του με τρόπο που προκαλεί το κοινό αίσθημα. Ο Ακης Τσοχατζόπουλος βρέθηκε την Κυριακή σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής παρέα με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, τον γιο τους και την πεθερά του. Δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός αποφάσισε να επισκεφτεί τη Φθιώτιδα προκειμένου να αποφύγει τα… περίεργα βλέμματα, ωστόσο η χλιδάτη ζωή του φαίνεται πως πουθενά δεν περνά απαρατήρητη. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν έκανε ένα διάλειμμα από τις βουτιές, απόλαυσε μαζί με την οικογένειά του ένα σνακ με θαλασσινά στις ξαπλώστρες της πισίνας. Το πατρικό της συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς Σταμάτη, βρίσκεται στο Ζέλι, ένα ορεινό χωριό στη Φθιώτιδα, οπότε δεν αποκλείεται ο πρώην υπουργός να γιόρτασε εκεί τα 78α γενέθλιά του, στις 31 Ιουλίου.

Πριν από περίπου 10 ημέρες ο φωτογραφικός φακός είχε συλλάβει τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ σε στιγμές ξεγνοιασιάς και αναζήτησης δροσιάς σε πισίνα ιδιωτικού κλαμπ των βορείων προαστίων της Αθήνας. Υπενθυμίζεται ότι η κλινική κατάστασή του συνέβαλε στην αποφυλάκισή του, καθώς φωτογραφίες μέσα από τις φυλακές τον έδειχναν στα όρια της πλήρους κατάρρευσης. Μάλιστα, έχει αρχίσει εντατική θεραπεία για να αποκαταστήσει την οδοντοστοιχία του, αφού μέσα στη φυλακή, και λόγω της επιβαρημένης υγείας του, υπέστη μεγάλες φθορές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα