Ερευνα για την υπόθεση με τον σημαιοφόρο στη Δάφνη

Προκαταρκτική εξέταση για το τι συνέβη και δεν έγινε σεβαστό το αποτέλεσμα της κλήρωσης για σημαιοφόρο στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης διέταξε το υπουργείο Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων.Οπως ενημέρωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Γιώργος Αγγελόπουλος, όντως το αποτέλεσμα της κλήρωσης, που «έδειξε» τον 11χρονο Αμίρ από το Αφγανιστάν για σημαιοφόρο, δεν έγινε σεβαστό. Μάλιστα, τη Δευτέρα έφτασαν στο υπουργείο οι σχετικές έγγραφες αναφορές για το περιστατικό. «Από αυτά που περιλαμβάνονται στις αναφορές, προέκυψε ότι θα πρέπει -και αυτό κάναμε ήδη σήμερα- να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελόπουλος.

Για τη Σαντορίνη

Παράλληλα, ο Κώστας Γαβρόγλου ανέφερε ότι το υπουργείο Παιδείας παρέχει πλήρη στήριξη στη διευθύντρια του δημοτικού σχολείου στη Σαντορίνη, λέγοντας ότι διακινείται μια πληροφορία ότι υπάρχουν μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που θα ζητήσουν την παραίτηση της διευθύντριας. «Εμείς είμαστε ξεκάθαρα υπέρ της διευθύντριας» είπε ο υπουργός Παιδείας, ο οποίος στηλίτευσε τα επεισόδια που έγιναν από μέλη της Χρυσής Αυγής στο νησί κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Υπενθυμίζεται ότι μέλη της νεολαίας της Χρυσής Αυγής σταμάτησαν την παρέλαση, γιατί κρατούσε την ελληνική σημαία μια μαθήτρια από την Αλβανία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα