Βόμβα στα μπαράζ της Γ΄ Εθνικής βάζει ο Αρης Παλαιοχωρίου! Το σωματείο, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του δεύτερου ομίλου, κατέθεσε ένσταση σε βάρος του Ηρακλή και ζητάει να μην παίξει ο «Γηραιός» στα πλέι οφ ανόδου! Ο Αρης Παλαιοχωρίου ζητάει αντίθετα να αγωνιστεί εκείνος στα πλέι οφ και επικαλούμενος τον ΚΑΠ, αιτείται από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ να μη δεχτεί τον Ηρακλή και να τον αποκλείσει! Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Νίκος Βαφειάδης, με δήλωσή του υποστήριξε πάντως πως το αίτημα αυτό θα πέσει στο… κενό και ο «Γηραιός» θα αγωνισΤεί κανονικά στα μπαράζ. Ο Αρης Παλαιοχωρίου στην ένστασή του υποστηρίζει με λίγα λόγια ότι βάσει της συγκεκριμένης διάταξης (άρθρο 2 του παραρτήματος του ΚΑΠ ), από τη στιγμή που πέρυσι ο Ηρακλής αποφάσισε να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και όχι στο τοπικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να περιμένει άλλη μία χρονιά για να έχει δικαίωμα ανόδου και όχι να ανέβει με την πρώτη! Πρόκειται για μια εξέλιξη που κάνει άνω κάτω τα πλέι οφ και τον λόγο θα έχει πλέον η ΕΠΟ.
Ενσταση κατά του Ηρακλή από τον Αρη Παλαιοχωρίου
Ροή ειδήσεων
Μείνε συνδεδεμένος μαζί μας – η ενημέρωση ξεκινά εδώ!
Ακολούθησέ μας στα social media για να μένεις πάντα ενημερωμένος με τις τελευταίες ειδήσεις, αποκαλύψεις και αποκλειστικό περιεχόμενο από τη Δημοκρατία.
Enjoy the benefits of exclusive reading
Μ.Η.Τ. 252081
© 2026 — Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
MADE BY MINOANDESIGN
