Εθνικό Λαχείο: Διαθέσιμοι οι λαχνοί της νέας έκδοσης με εγγυημένο έπαθλο 1.000.000 ευρώ

 Στις 13 Σεπτεμβρίου η πρώτη κλήρωση

Το μεγάλο εγγυημένο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ και πολλά ενδιάμεσα κέρδη, με μόνο με 4 ανανεώσεις, διεκδικούν οι παίκτες του Εθνικού Λαχείου με τους λαχνούς της 261ης έκδοσης, οι οποίοι διατίθενται στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. Οι κληρώσεις της νέας έκδοσης του παιχνιδιού αρχίζουν την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι λαχνοί του παιχνιδιού διατίθενται στα καταστήματα ΟΠΑΠ και στους πλανόδιους λαχειοπώλες όλης της χώρας.

Πώς παίζεται

Σε κάθε έκδοση πραγματοποιούνται διαδοχικές κληρώσεις, με πολλά ενδιάμεσα έπαθλα. Συγκεκριμένα, έχει τέσσερις κληρώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν υπό-κληρώσεις στις οποίες αναδεικνύονται ένας ή περισσότεροι τυχεροί αριθμοί. Κάθε αριθμός που κληρώνεται βγαίνει από το παιχνίδι αυξάνοντας τις πιθανότητες των λαχνών που απομένουν μέχρι και την τελευταία κλήρωση κάθε έκδοσης, στην οποία κληρώνεται ο πρώτος λαχνός του 1.000.000 ευρώ.

Το λαχείο κυκλοφορεί για κάθε κλήρωση σε δεκάδες αξίας 40 ευρώ, ενώ η αξία του κάθε τεμαχίου γραμματίου ανέρχεται στα 4 ευρώ.

Οι ανανεώσεις

Αν μετά το πέρας μιας κλήρωσης  δεν κληρωθεί ο αριθμός του παίκτη ή η χιλιάδα στην οποία ανήκει, ο παίκτης συνεχίζει στο παιχνίδι με τον ίδιο αριθμό. Προμηθεύεται το λαχείο της επόμενης κλήρωσης, το αργότερο μια μέρα πριν από αυτή. Έτσι, καθένας μπορεί με μόλις τέσσερις ανανεώσεις, να συμμετάσχει σε ακόμα περισσότερες κληρώσεις για ενδιάμεσα κέρδη πριν τη μεγάλη κλήρωση του πρώτου λαχνού.

Οι κληρώσεις

Το πρόγραμμα των κληρώσεων για την 261η έκδοση έχει ως εξής:

  • Α’ Κλήρωση: 13 & 14 Σεπτεμβρίου
  • Β’ Κλήρωση: 26 & 27 Σεπτεμβρίου
  • Γ’ Κλήρωση: 6, 9, & 10 Οκτωβρίου
  • Δ’ Κλήρωση: 20, 23, 24, 25, 26, 27, 30 & 31 Οκτωβρίου 

Τα κέρδη

Τα κέρδη του Εθνικού Λαχείου περιλαμβάνουν το έπαθλο του πρώτου λαχνού ύψους 1.000.000 ευρώ που κληρώνεται την τελευταία ημέρα της Δ’ κλήρωσης, ενώ τα έπαθλα των πρώτων λαχνών κάθε κλήρωσης κυμαίνονται από 10.000 μέχρι 100.000 ευρώ.

Τα κέρδη των μεσαίων λαχνών κυμαίνονται μεταξύ 300 και 5.000 ευρώ, ενώ οι λήγοντες αριθμοί μπορούν να προσφέρουν κέρδη από 80 μέχρι και 160 ευρώ, ανάλογα με την κλήρωση. Επιπλέον, οι μισοί περίπου παίκτες που δεν κέρδισαν στις κληρώσεις μιας έκδοσης, μπορούν να κερδίσουν δωρεάν ανανέωση της Α’ κλήρωσης για τη επόμενη έκδοση του Εθνικού λαχείου με την απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν λήγοντα μονό ή ζυγό αριθμό ανάλογα με τον λήγοντα του πρώτου Λαχνού» και να έχουν συμμετοχή και στις 4 κληρώσεις κάθε έκδοσης.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα