Διακρίσεις υπέρ των Πακιστανών

Τα περιοριστικά μέτρα, τα πρόστιμα και το αυστηρό ύφος των εξουσιαστών απευθύνονται στους Έλληνες , όχι στους αλλοδαπούς. Αυτό αποδείχτηκε για πολλοστή φορά στην αλλαγή του χρόνου στην καρδιά της Αθήνας, μπροστά από το κτίριο του Κοινοβουλίου της χώρας.

Οι Πακιστανοί πλημμύρισαν την πλατεία Συντάγματος για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά βαστώντας σημαίες της χώρας τους, δίχως να παίρνουν προφυλάξεις για τη διασπορά του κορονοϊού και χωρίς η Αστυνομία να εμφανίζεται για να επιβάλει την τάξη και να κόψει πρόστιμα.

Από την άλλη πλευρά, οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες έχουν γίνει στόχος πάσης φύσεως επιθέσεων και από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και από το σύστημα «επικοινωνίας» και από ορισμένους επιστήμονες που υποστηρίζουν το έργο της.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιβάλλει -δυσανάλογα με το οικονομικό και βιοτικό επίπεδο των πολιτών- πρόστιμα για «αδικήματα», όπως το να κυκλοφορεί κάποιος μόνος του στον δρόμο με μισοκατεβασμένη μάσκα ή να εισέλθει σε καφετέρια δίχως πιστοποιητικό εμβολιασμού. Τα ΜΜΕ που έχουν συνδέσει τα συμφέροντα και τη… μοίρα τους με την κυβέρνηση αναλαμβάνουν την εκτόξευση πάσης φύσεως κατηγοριών και ύβρεων κατά των «ανεύθυνων» Ελλήνων και οι επιστήμονες, που χρησιμοποιούνται σαν τηλεοπτικές ομιλούσες κεφαλές για να στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική, δεν έχουν σταματήσει ούτε στιγμή να καταστροφολογούν και να κουνούν το δάχτυλο στους Έλληνες με ύφος μεσαιωνικού ιεροεξεταστή.

Και ενώ η πλατεία Συντάγματος έχει μετατραπεί σε πλατεία Ισλαμαμπάντ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διατάσσει την Αστυνομία να διώκει τους Έλληνες, αντί να μεριμνήσει και να επιβάλει την τάξη στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας.

Είναι προφανές ότι το κράτος έχει υιοθετήσει μια πολιτική απροκάλυπτων, ρατσιστικών διακρίσεων σε βάρος του γηγενούς πληθυσμού και ενθαρρύνει την αντικατάσταση του λαού μας από αφροασιατικούς πληθυσμούς. Αυτό δεν είναι εικασία, αλλά συμπέρασμα που προκύπτει από την αξιολόγηση περιστατικών τα οποία δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Ο Ελληνισμός δολοφονείται στο λίκνο του από εκείνους που θα έπρεπε να αγωνίζονται για την επιβίωση και την ακμή του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα