Πολιτική Μητσοτάκη εφαρμόζει ο Αδωνις

Υπουργός που έκανε διεθνώς ρεζίλι την κυβέρνησή του και προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο με αδερφή χώρα παραμένει στη θέση του μόνο εάν διέπραξε τα προαναφερθέντα εφαρμόζοντας εντολές του πρωθυπουργού. Μόνο έτσι ερμηνεύεται η παραμονή του Αδωνη Γεωργιάδη στο υπουργείο Ανάπτυξης έπειτα από την κωμικοτραγική εξέλιξη της απόπειρας του ανεξέλεγκτου πρώην τηλεπωλητή «θαυματουργών» νανογιλέκων να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τις τιμές των PCR tests στην Ελλάδα.

Η «δημοκρατία», με το πρωτοσέλιδο της Τετάρτης 5 Ιανουαρίου, εξέθεσε ανεπανόρθωτα την πολιτική Αδωνη Γεωργιάδη όσον αφορά τις χρεώσεις των PCR tests στη χώρα μας. Αποκάλυψε ότι στην Κύπρο χρεώνονται 20 ευρώ και στην Ελλάδα 47.

Ο κ. Γεωργιάδης προσπάθησε να κουκουλώσει τις ευθύνες του για την τεράστια διαφορά της τιμής των PCR tests σε Ελλάδα και Κύπρο, και να απαντήσει στη «δημοκρατία» λέγοντας σε ραδιοφωνική εκπομπή: «Μία τιμή υπάρχει στα 20 ευρώ στην Κύπρο σε μια εταιρία (δεν θέλω να πω το όνομά της για να μην κάνω διαφήμιση), η οποία, όπως μας είπαν οι δικοί μας γιατροί και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος σε συνάντηση που κάναμε, μας έφεραν τα χαρτιά ότι είναι πολύ χαμηλής αξιοπιστίας, κινέζικο και όχι παρόμοιο με αυτά που πωλούνται εδώ».

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό το φρικτό σετ από… fake news που ξεστόμισε ο ασυγκράτητος λαϊκιστής υπουργός προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της κυπριακής κυβέρνησης και ο κ. Γεωργιάδης υποχρεώθηκε άρον άρον να ανασκευάσει όσα είπε. Το ζήτημα, όμως, δεν είναι οι αυτοδιαψεύσεις και οι απανωτοί διασυρμοί του Αδωνη Γεωργιάδη. Εκείνος δεν έχει κανένα πρόβλημα να λέει άλλα τη μια στιγμή και τα ακριβώς αντίθετα την άλλη. Το πρόβλημα το έχουν η χώρα και οι Έλληνες, οι οποίοι εκπροσωπούνται από αυτόν τον απίθανο τύπο που βρέθηκε -λόγω Μητσοτάκη- στην αντιπροεδρία της Νέας Δημοκρατίας και σε κυβερνητικό θώκο.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης λειτουργεί ως ένας «ειδικών αποστολών» εμπροσθοφύλακας του συστήματος Μητσοτάκη. Εφαρμόζει πολιτική που επιλέγει ο πρωθυπουργός και η σοβαρότητα της συμπεριφοράς του είναι ανάλογη με αυτήν της κυβέρνησης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα