Κρατική διαφήμιση του αφελληνισμού

Πολλά λείπουν από την Ελλάδα, αλλά η κυβέρνηση αποφάσισε να δαπανήσει τα χρήματα των φορολογουμένων για να διαφημίσει τον εξισλαμισμό της χώρας και για να προωθήσει μια εικόνα πολυπολιτισμικότητας, στην οποία τίποτε δεν θυμίζει τον τόπο μας.

Ο λόγος γίνεται για τη διαφήμιση του υπουργείου Δικαιοσύνης, που έχει ως πρόφαση τον αγώνα κατά του ρατσισμού, αλλά στην ουσία της έχει την προετοιμασία της αλλαγής της πληθυσμιακής σύνθεσης και τη μεταβολή των πολιτισμικών χαρακτηριστικών της Ελλάδας.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της προβολής των πλάνων της διαφήμισης βλέπουμε στις οθόνες μας να αναγράφεται η φράση «κοινωνία χωρίς ρατσισμό, κοινωνία με μέλλον». Το «κοινωνία με μέλλον» είναι γραμμένο με γαλάζια γράμματα ώστε να παραπέμπει στην Ελλάδα αλλά και στο κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό θέλουν να μας περάσουν: η εθνική ιδιοπροσωπία και η κυριαρχία των Ελλήνων στη χώρα μας ανήκουν στο παρελθόν, και το μέλλον ευνοεί τα σχέδια όσων εποικίζουν την Ελλάδα.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι χαίρεται που βλέπει να δημιουργείται μια «πολυπολιτισμική» κοινωνία στη θέση της αμιγώς ελληνικής. Ο πρωθυπουργός προσπαθεί να δημιουργήσει για λογαριασμό μας μια μελλοντική κατάσταση κατά την οποία θα έχουν ακυρωθεί τα παραδοσιακά πρότυπα και, αντί ελληνικού λαού, θα υφίσταται μια πολυεθνική κουρελού, όπου τα τσαντόρ, οι μαντίλες και οι μπούρκες θα αυξάνονται, μέχρι να επικρατήσουν εντελώς και να επιβληθεί ο ισλαμικός νόμος, η σαρία.

Όλα τα παραπάνω είναι βασικά στοιχεία του πολιτικού σχεδιασμού της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά. Όμως, οι Έλληνες έχουν διαφορετικά σχέδια για την πατρίδα και αντίθετα συμφέροντα από εκείνα του καθεστώτος Μητσοτάκη, και μπορούν να προωθήσουν και να επιβάλουν τις δικές τους θέσεις για όσα αφορούν τα δημόσια πράγματα.

Με τη συμμετοχή τους στον δημόσιο διάλογο, τις παρεμβάσεις τους στα ΜΜΕ και τις ζυμώσεις που γίνονται σε τοπικό επίπεδο, οι πολίτες μπορούν να ακυρώσουν τους σχεδιασμούς αφελληνισμού και θρησκευτικού αποχρωματισμού της πατρίδας μας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα