Ο Παναθηναϊκός παρά τις ευκαιρίες και το αριθμητικό πλεονέκτημα, έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν, για την 6η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Έτσι, οι πράσινοι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να κλειδώσουν την παρουσία τους στην πρώτη 8άδα και την απευθείας πρόκρισή τους στους 16
Ο Παναθηναϊκός πίεζε τους Τσέχους έχοντας και έναν παίκτη παραπάνω, είχε διπλή ευκαιρία στο 89′ με τους Καλάμπρια και Μπακασέτα, ωστόσο δεν κατέφερε να βρεί το γκολ που θα του χάριζε πολύτιμους βαθμούς..
Μετά το 0-0, η Βικτόρια Πζλεν παραμένει αήττητη στην διοργάνωση.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λαφόν, Τουμπά (58′ Μπακασέτας), Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Σιώπης (58′ Τσέριν), Τζούριτσιτς, Τετέ, Ζαρουρί, Πάντοβιτς (75′ Σβιντέρσκι)
ΠΛΖΕΝ: Βίγκελε, Ντόσκι, Ντβε, Γεμέλκα, Τσερβ, Βαλέντα (74′ Ζελίγκοβιτς), Λάντρα (66′ Σπάσιλ), Βισίνσκι (41′ Μάρκοβιτς), Μέμιτς, Αντού (41′ Σουάρε), Ντουροσίνμι (74′ Βίντρα)


