Άνετο 2-0 του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ στη Λεωφόρο, στο ντεμπούτο του Τερίμ

Χαλαρά!

Ξεκίνημα με το δεξί για τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού! Οι «πράσινοι», παίζοντας τόσο… όσο, επικράτησαν με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, χάρη σε γκολ των Ιωαννίδη και Βιλένα, και παραμένουν σε απόσταση βολής από την κορυφή.

  • Από τον Θοδωρή Λιναρδο

Το «Τριφύλλι» είχε τον πλήρη έλεγχο, με παιχνίδι κατοχής και διαρκούς πρέσινγκ, στοιχεία που θέλει να βλέπει ο Τούρκος τεχνικός, ο οποίος δοκίμασε αρκετά σχήματα.

Στο 25′ η συνεργασία Πέρεθ, Μπερνάρ έβγαλε σε θέση βολής τον Ιωαννίδη και εκείνος δεν λάθεψε σκοράροντας με δυνατό σουτ για το 1-0. Στο 35′ ο Βαγιαννίδης είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι. Μάλιστα, η μπάλα έσκασε κοντά στη γραμμή, με τον Αράο εν συνεχεία να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR για το αν η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή ή όχι στο σουτ του Βαγιαννίδη, κάτι που τελικώς δεν συνέβη.

Από την πλευρά του, ο Φατίχ Τερίμ ρώτησε για το αν υπάρχει Goal line technology. Ο Παναθηναϊκός πίεζε, ψάχνοντας το δεύτερο τέρμα, ο Μαντσίνι είχε αρκετές ενέργειες, με τον Τερίμ, αρκετά επιδραστικό, συνεχώς να δίνει οδηγίες στους παίκτες του. Στο 48′, με κεραυνό εκτός περιοχής, ο Βιλένα σκόραρε για το 2-0! Ηταν το πρώτο γκολ του Βιλένα με τα πράσινα, σε μέρα μάλιστα που γιόρτασε τα 29 του χρόνια. Στο 53′ ο Ροσέρο έχασε σημαντική ευκαιρία να μειώσει για τον ΠΑΣ ύστερα από κοντινή προβολή. Στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός αρκέστηκε σε παιχνίδι διαχείρισης, χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει, έχοντας κλειδώσει σβηστά την επαγγελματική νίκη.

Διαιτητής: Παναγιώτης Τσιάρας (Καβάλας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Μπρινιόλι, Γεντβάι, Αράο, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Βιλένα (80′ Ζέκα), Μπερνάρ (61′ Τζούρισιτς), Μαντσίνι (62′ Τσέριν), Αϊτόρ (62′ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (85′ Γερεμέγεφ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Καραχάλιος, Τζίνο, Ροσέρο (69′ Γκάρο), Παμλίδης (79′ Τζίμας), Ριένστρα (70′ Λεό), Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Μπαλάν (69′ Κόντε).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα