Αιμόφυρτη στο νοσοκομείο 29χρονη από αδέσποτη σφαίρα στον Κορυδαλλό

Σε νέο… Μενίδι εξελίσσεται ο Κορυδαλλός, καθώς την περασμένη Τρίτη σημειώθηκε καινούργιο περιστατικό (το τρίτο μέσα σε δύο μήνες στην περιοχή) τραυματισμού γυναίκας από αδέσποτη σφαίρα.

Ολα συνέβησαν λίγο πριν από τις 23.30, την ώρα που η 29χρονη διασκέδαζε σε καφετέρια, στην πλατεία Ελευθερίας. Από την οδό Ταξιαρχών ακούστηκαν φωνές και πυροβολισμοί, σε συμπλοκή έξω από κομμωτήριο που ανήκει σε έναν Αρμένιο.
Ξαφνικά οι θαμώνες της καφετέριας είδαν την άτυχη γυναίκα να πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος, έχοντας δεχτεί μια σφαίρα χαμηλά στην πλάτη, που διαπέρασε την κοιλιά της.

Η 29χρονη μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οπως κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου, εννέα άτομα, οπλισμένα με ρόπαλα, κλομπ και πιστόλια, επιτέθηκαν στον ίδιο και σε συγγενικά του πρόσωπα. Αφού τον ξυλοκόπησαν, άρχισαν να πυροβολούν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η νεαρή γυναίκα από σφαίρα που εξοστρακίστηκε.

Η Αστυνομία εντόπισε κάλυκες μέσα και έξω από το κατάστημα και προχώρησε σε έξι προσαγωγές. Ωστόσο όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εναντίον τους. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η επίθεση οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή είχε στόχο τον εκφοβισμό του Αρμένιου από συμμορία που απειλεί καταστηματάρχεςκαι πουλάει προστασία.
Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούνιο είχαν τραυματιστεί από αδέσποτες σφαίρες στον Κορυδαλλό άλλες δύο γυναίκες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα