Χειροπέδες σε ναυτικό για βιασμό 14χρονης!

Στο κινητό του διεστραμμένου 43χρονου (με ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας) βρέθηκαν βιντεοκλήσεις και γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης

Στα χέρια ενός 43χρονου διεστραμμένου ναυτικού είχε πέσει τους τελευταίους πέντε μήνες ένα 14χρονο κοριτσάκι από το Πέραμα, το οποίο κακοποίησε σεξουαλικά.

Η δράση του μηχανικού του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Κρήτη ΙΙ» της ακτοπλοϊκής εταιρίας ΑΝΕΚ τερματίστηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν συνελήφθη από λιμενικούς λίγες ώρες μετά την καταγγελία που έκανε το κορίτσι συνοδευόμενο από τους γονείς του στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του αστυνομικού τμήματος κατοικίας του.

Η 14χρονη κατήγγειλε πως είχε γνωρίσει τον άνδρα τον περασμένο Οκτώβριο μέσω του Instagram, ενώ αποκάλυψε ότι οι διαδικτυακές επαφές τους αυξήθηκαν από τον Νοέμβριο μέχρι τον περασμένο Μάρτιο. Είχαν ανταλλάξει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου, του είχε στείλει γυμνές φωτογραφίες, ενώ είχαν αλλεπάλληλες συνομιλίες και μέσω βιντεοκλήσεων. Στις συναντήσεις που είχαν από κοντά ο άνδρας θώπευσε το κορίτσι, με αποκορύφωμα την 28η Φεβρουαρίου, όταν φέρεται ότι την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο διεστραμμένος άντρας επικοινώνησε τελευταία φορά με την ανήλικη το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μετά τον κατάπλου του φεριμπότ όπου εργάζεται στο λιμάνι του Πειραιά. Ομως το κοριτσάκι δεν άντεξε. Ενημέρωσε τους γονείς του και την επόμενη ημέρα πήγε στην Αστυνομία για να ακολουθήσει η σύλληψη του δράστη από λιμενικούς, όταν το «Κρήτη ΙΙ» κατέπλευσε στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη ή ενώπιον αυτής, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους. Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή στον ανακριτή. Στην προανακριτική του κατάθεση στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι είχε ανταλλάξει μηνύματα με την κοπέλα, αλλά όχι ερωτικού περιεχομένου.

Οπως είπε, είχε συναντηθεί τρεις φορές μαζί της, αλλά αγνοούσε ότι ήταν ανήλικη. Αρνήθηκε τις εις βάρος του κατηγορίες και ανέφερε ότι θα μιλήσει σχετικά με όσα του αποδίδονται στον ανακριτή. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που χειρίζονται την υπόθεση κατέσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο, ένα λάπτοπ και ένα usb στικάκι που βρέθηκαν κατά τη σύλληψή του στο πλοίο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, προκύπτουν συνομιλίες του με βιντεοκλήσεις και μηνύματα με τη 14χρονη, ενώ βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες του κοριτσιού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο συλληφθείς έχει ιστορικό με υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, με θύματα τη γυναίκα του και την κόρη του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα