Πισώπλατη μαχαιριά στις Ένοπλες Δυνάμεις

Οι Εβρίτες είναι ανάστατοι και διαμαρτύρονται. Η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει τον τόπο τους σε ισλαμικό μαχαλά, επεκτείνοντας το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μεταναστών στο Φυλάκιο του Έβρου. Κάνουν κινητοποιήσεις -μεταξύ αυτών και καθιστική διαμαρτυρία- για να αποτρέψουν αυτό το ενδεχόμενο. Η κυβέρνηση, όμως, κάνει ότι δεν καταλαβαίνει πως η ύπαρξη ΚΥΤ πίσω από την… πλάτη του Στρατού μας σε αυτή την περιοχή, όπου ο εχθρός βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, συνιστά ευθεία υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας της πατρίδας.

Οι κινητοποιήσεις των κατοίκων δεν προβάλλονται από τα παραφουσκωμένα με κρατικό χρήμα συστημικά ΜΜΕ. Όμως, οι Εβρίτες αλλά και όλοι οι Έλληνες έχουν μάτια και βλέπουν το ενδιαφέρον που δείχνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να ιδρύσει παντού ισλαμικές πόλεις. Δεν είναι τυχαίο ότι κραυγαλέοι υποστηρικτές της κυβερνητικής πολιτικής, όπως ο Δημήτρης Καμπουράκης, γνωστός πρώην πασόκος και φίλος του Κώστα Σημίτη, και ο Σάκης Μουμτζής έχουν αναλάβει την προετοιμασία της κοινής γνώμης για τη μονιμοποίηση και νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης, με το γνωστό καφενειακό ύφος του, με άρθρο στο liberal.gr απεφάνθη ότι για τους Πακιστανούς «δεν υπάρχει λύση. Η μόνη πρακτική πρόνοια είναι να μην αφήσουμε να έρθουν και άλλοι απ’ έξω. Τους νυν, που ζουν ήδη στη χώρα, θα τους κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές και στις μελλοντικές κοινωνικοπολιτικές συνθήκες. Είναι τόσο δεδομένο πια…».

Ο κ. Μουμτζής έγραψε σε άρθρο του στην ίδια ιστοσελίδα: «Γι’ αυτούς που βρίσκονται ήδη εγκατεστημένοι στην πατρίδα μας, η μόνη λύση είναι να γίνουν προσπάθειες ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι από αυτούς να καταστούν χρήσιμοι στις τοπικές κοινωνίες που τους φιλοξενούν».

Ταυτόχρονα με τη δημοσίευση των άρθρων και λίγες ημέρες μετά το άθλιο θέαμα της κατάληψης της πλατείας Συντάγματος από τους Πακιστανούς η κυβέρνηση μαχαιρώνει πισώπλατα τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, προσπαθώντας να γεμίσει τον Έβρο με ισλαμιστές εποίκους.

Κι όλα αυτά τα λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, τον ελληνικό λαό, που θα δώσει τις πρέπουσες απαντήσεις.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα